• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de muștar

Vă invităm să descoperiți categoria noastră de Semințe de muștar, unde veți găsi semințe de cea mai înaltă calitate pentru culturi de acoperire și hrană pentru animale. Magazinul nostru online de grădinărit oferă o gamă largă de soiuri și opțiuni de greutate. Cumpărați de la noi la un preț redus și bucurați-vă de recolte bogate!

Semințele de muștar alb sunt larg utilizate în producția de furaje pentru animale. Această plantă cu creștere rapidă, cu întreținere redusă, rezistentă la îngheț și secetă, furnizează cantități mari de masă verde. Din muștarul alb se obține furaj verde valoros și siloz, foarte apreciat de animale. Semințele de muștar disponibile în magazinul nostru online garantează o germinare rapidă, uniformă și o creștere luxuriantă a plantelor. Oferim doar soiuri verificate de la producători de încredere. Dacă sunteți în căutarea unui furaj versatil, nu așteptați și comandați semințe de muștar alb pentru furaje!

Varietățile enumerate în această secțiune sunt de asemenea excelente ca culturi de acoperire și materiale pentru îngrășământ verde. Masa vegetală tăiată și arată eficient îmbogățește solul cu humus și nutrienți macro și micro valoroși, îmbunătățind structura, capacitatea de retenție a apei și nivelul de fertilitate. Știați că semințele de muștar pentru îngrășământ verde limitează eficient apariția dăunătorilor de sol, inclusiv nematozii și în special viermele de sârmă? Dacă vă ocupați de cultivarea organică a legumelor, comandați semințe de muștar alb - un îngrășământ verde de calitate care respinge dăunătorii!

Vă încurajăm să vă familiarizați cu gama noastră extinsă de semințe agricole pentru semănat în câmpuri, grădini și parcele. Extindem constant selecția noastră cu noi soiuri, fără a uita de plantele tradiționale apreciate de generații de grădinari și crescători de animale. Profitați de prețurile scăzute la Semințe de muștar și aveți grijă de recoltele dvs. fără să plătiți prea mult!

-40%
14.42 leu 24.05 leu
Promoția se încheie
-40%
14.54 leu 24.24 leu
Promoția se încheie
-40%
26.88 leu 44.80 leu
Promoția se încheie
-40%
27.53 leu 45.88 leu
Promoția se încheie
-40%
65.82 leu 109.71 leu
Promoția se încheie
-40%
137.44 leu 229.06 leu
Promoția se încheie
-40%
212.78 leu 354.64 leu
Promoția se încheie
-40%
240.00 leu 400.00 leu
Promoția se încheie