• 36,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Mustármagok

Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a Mustármagok kategóriánkkal, ahol a legmagasabb minőségű mustármagokat találhatja fedőnövényekhez és állati takarmányhoz. Online kertészeti áruházunk széles választékot kínál fajtákból és kiszerelésekből. Vásároljon nálunk kedvező áron, és élvezze a bőséges termést!

A fehér mustármagok széles körben alkalmazhatók állati takarmány előállítására. Ez a gyorsan növekvő, kevés karbantartást igénylő, fagytűrő és aszályálló növény nagy mennyiségű zöld tömeget szolgáltat. A fehér mustárból értékes és ízletes zöldtakarmányt és silót kapunk, amelyet az állatok szívesen fogyasztanak. A Mustármagok kategóriánkban található magok gyors, egyenletes csírázást és bokros növényzetet garantálnak. Csak megbízható gyártóktól származó, ellenőrzött fajtákat kínálunk. Ha sokoldalú takarmányt keres, ne várjon tovább, és rendeljen fehér mustármagot takarmányként!

Az ebben a szakaszban bemutatott fajták nemcsak takarmányként, hanem fedőnövényként és zöldtrágyaként is kiválóan alkalmazhatók. Az aprított és beforgatott növényi tömeg hatékonyan gazdagítja a talajt humusszal és értékes makro- és mikroelemekkel, javítva annak szerkezetét, vízmegtartó képességét és termékenységi szintjét. Tudta, hogy a Mustármagok zöldtrágyaként hatékonyan korlátozzák a talaj kártevők, köztük a fonálférgek és különösen a káros drótférgek megjelenését? Ha ökológiai zöldségtermesztéssel foglalkozik, rendeljen fehér mustármagot – egy teljes értékű zöldtrágyát, amely elriasztja a kártevőket!

Bátorítjuk Önt, hogy ismerkedjen meg széles választékunkkal mezőgazdasági vetőmagok terén, amelyeket földeken, kertekben és kiskertekben lehet vetni. Folyamatosan bővítjük választékunkat új fajtákkal, anélkül, hogy megfeledkeznénk azokról a hagyományos növényekről, amelyeket generációk óta értékelnek a kertészek és az állattenyésztők. Használja ki a Mustármagok kategóriában kínált alacsony árakat, és gondoskodjon terméséről anélkül, hogy túl sokat kellene fizetnie!

-40%
1,115 Ft 1,858 Ft
A promóció véget ér
-40%
1,124 Ft 1,873 Ft
A promóció véget ér
-40%
2,077 Ft 3,462 Ft
A promóció véget ér
-40%
2,127 Ft 3,545 Ft
A promóció véget ér
-40%
5,086 Ft 8,477 Ft
A promóció véget ér
-40%
10,620 Ft 17,700 Ft
A promóció véget ér
-40%
16,442 Ft 27,404 Ft
A promóció véget ér
-40%
18,545 Ft 30,909 Ft
A promóció véget ér