• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Синапено семе

Поканваме ви да откриете нашата категория Семена от Синап, където ще намерите семена от най-високо качество за покривни култури и животинска храна. Нашият онлайн магазин за градинарство предлага обширен асортимент от сортове и тегла. Пазарувайте при нас на ниска цена и се наслаждавайте на обилни реколти!

Семената от бял синап се използват широко в производството на животинска храна. Този бързорастящ, лесен за отглеждане, устойчив на студ и суша растение предоставя голямо количество зелена маса. От белия синап се получава ценна и вкусна зелена кравешка храна и силаж, който животните ядат с удоволствие. Семената от синап, налични в нашия онлайн магазин, гарантират бързо, равномерно поникване и буйен растеж на растенията. Предлагаме само проверени сортове от доверени производители. Ако търсите универсални животински фуражи, не чакайте и поръчайте семена от бял синап за храна!

Сортовете, изброени в тази секция, също са отлични като покривни култури и материал за зелено тор. Нарязаната и обработената растителна маса ефективно обогатява почвата с хумус и ценни макро- и микроелементи, подобрявайки структурата й, водния капацитет и плодородието. Знаете ли, че семената от синап като зелено тор ефективно ограничават появата на почвени насекоми, включително нематоди и особено вредния жичар? Ако се занимавате с органично отглеждане на зеленчуци, поръчайте семена от бял синап - качествено зелено тор, което отблъсква вредителите!

Наставяме ви да се запознаете с нашия обширен асортимент от земеделски семена за сеитба на полета, градини и парцели. Постоянно разширяваме селекцията си с нови сортове, без да забравяме традиционните растения, които се ценят от поколения градинари и животновъди. Възползвайте се от ниските цени на Семена от Синап и се грижете за реколтите си без да плащате прекалено много!

-40%
6.13 лв 10.22 лв
Промоцията приключва
-40%
6.18 лв 10.30 лв
Промоцията приключва
-40%
11.43 лв 19.04 лв
Промоцията приключва
-40%
11.70 лв 19.50 лв
Промоцията приключва
-40%
27.98 лв 46.63 лв
Промоцията приключва
-40%
58.41 лв 97.35 лв
Промоцията приключва
-40%
90.43 лв 150.72 лв
Промоцията приключва
-40%
102.00 лв 170.00 лв
Промоцията приключва