Pris
Farge
Diameter
Høyde
Bredde
Lengde
Volum

Runde blomsterotter

Vår online hagebutikk tilbyr et utvalg av Runde Potter som vil komplementere dine interiørarrangementer perfekt, enten du foretrekker tradisjonell, moderne eller minimalistisk design. Våre produkter er designet for å møte alle dine behov og lover både funksjonalitet og estetisk appell.

Runde Potter er en tidløs klassiker innen hage- og hjemmedekor. Disse tiltalende, lette å rengjøre beholderne passer sømløst inn i ulike interiører og fremhever betydelig de ornamentale verdiene av dine høye, rette eller buskete planter. Hvis du ønsker at blomstene skal være hovedattraksjonen i dine komposisjoner, velg enkle, ubesmykkede potter fra vår samling. Vår kategori Runde Potter byr på et bredt utvalg av farger og størrelser. Utforsk produktlinjene “Toscana”, “Ibiza”, “Fiolek”, og “Coubi” for å finne potter i praktfulle pastellfarger som lysegrå, beige, kremhvit, cappuccino, lyseblå, pastellgul, fersken og lavendelblå, samt dristige farger som fuchsia, karmosinrød og olivengrønn. For de som leter etter universelle, tidløse farger, tilbyr vi beholdere i steingrå, terrakotta og antrasittgrå.

I vår Runde Potter-kategori bør kunder som ser etter unike design vurdere alternativer som “Sahara Petit” og “Malwa” (med meislet mønster), “Ratolla” (med flettet rotting), den utsøkte “Nitly” (med flettemønster) og “Magnolia Jersey” (med strikket utseende). For de som trenger høye plantekar til gulvplassering, er “Lofly Slim” og “Lilia”-pottene utmerkede valg. I tillegg tilbyr vi runde åpne potter (“Lace” og “City” produktlinjer) og enkle, rene pottefutteraler i “Aruba”-serien.

Alle produkter i denne kategorien er laget av slitesterke, førsteklasses plastmaterialer; du vil ikke finne produkter laget av tynn, billig plast her. Vi presenterer også de vakre, robuste utendørs pottene “Terra” og “Agawa”, som tåler regn, sollys og frost. Matchende skåler i ulike farger og størrelser er også tilgjengelige, og vi tilbyr ferdige potte- og skålsett til eksepsjonelt rimelige priser.

Vi inviterer deg varmt til å bla gjennom vår samling og forsikrer deg om at vi har gjort store anstrengelser for å kuratere produkter som er verdige skjønnheten til dine planter!