Pris
Farge
Diameter
Høyde
Bredde
Lengde
Volum

Potter og hagebokser

Leter du etter holdbare Potter og hagebokser som vil tjene deg pålitelig i mange år? Se ikke lenger, utforsk vårt omfattende utvalg! Kategorien vår, Potter og hagebokser, tilbyr produkter laget av materialer av høy kvalitet som er motstandsdyktige mot sollys, fuktighet og frost, noe som sikrer lang levetid. Vi presenterer de mest moteriktige designene og formene tilgjengelig i en rekke farger!

For entusiaster av klassiske plantekasser anbefaler vi på det sterkeste “Terra”-serien med utendørs potter, tilgjengelig i både terrakotta og antrasittgrå farger. Denne serien inkluderer frittstående, veggmonterte og takrennemonterte modeller. Disse passer perfekt sammen med andre tradisjonelt stilige utendørspotter, som de urneformede “Roma” plantekassene som etterligner antikk keramikk. Foretrekker du mer innovative løsninger? De som setter pris på glamourstilen vil bli forelsket i de runde “Sahara”-pottene, som er pyntet med spennende mønstre, og den høyreiste, runde “Makata Slim”-potten med innlegg. Om du søker minimalistisk design til balkongen din, vurder den runde “Muna”-potten, firkantet “Juka”-pott, høy firkantet “Finezja” plantekasse og høy rund “Lilia”-pott, som alle symboliserer enkelhet og eleganse. For robuste balkongbokser og plantekasser, er “Venus” balkongboks, “Lamela” blomsterpotte, eller den 70 cm lange “Agro” utendørs plantekassen ideelle for større planteoppsett. For å friske opp en duset komposisjon, velg “Bella” balkongboks med nettingfinish, tilgjengelig i forskjellige farger fra ren hvit til levende fuchsia rosa. I tillegg til å velge din foretrukne beholder, kan du også bestille matchende underlag, brett og praktiske kroker for balkongbokser og plantekasser. Ikke glem å sjekke ut de klare-til-montering “Lotos” og “Begonia” balkongsettene, og utforske rekkverksmonterte potter som spennende alternativer til rektangulære bokser og plantekasser. Vi har også et utvalg av hengepotter. “Stella” hengepotten, formet som en halvcirkelformet bolle, gir en fantastisk bakgrunn for petuniaer med kaskaderende, hengende stengler. For å tilføre mer letthet i balkongkomposisjonen din, vurder å bestille den hengende blomsterkurven.

Dette er bare et lite glimt av hva vi har på lager for deg! Garden Seeds Market tilbyr utendørspotter i glatte, matte, blanke og ulike mønstrede finisher, inkludert flettet, meislet, rotting og relieff. Bestill de vakreste designene til overkommelige priser, dra nytte av gratis leveringsalternativer, og nyt bekvemmeligheten av rask netthandel uten å måtte forlate hjemmets komfort!