Hengende kurver

Leter du etter ideer til å dekorere balkongen din? Vurder våre Hengende kurver! Disse blomsterkassene kan henges på kroker eller festes på veggen og vil være en sjarmerende tillegg til enhver ordning. Å dyrke blomster i hengende kurver er ikke bare en effektiv måte å bruke balkong- eller terrasseplassen på klokt, men unngår også overbelastning av området med for mange dekorasjoner. Forestill deg å ta en velfortjent pause under duftende blomsterkaskader!

I vår hagesjappe finner du hengende kurver i metall i størrelser på 25, 30, 35 og 40 cm. Du vil også finne matchende kokosfibermatter - et miljøvennlig, tiltalende tilbehør som gir arrangementet ditt et naturlig og idyllisk utseende. Ikke glem å bla gjennom utvalget av våre oppheng for hengende kurver. Enkle og dekorative, tilgjengelige i ulike farger, men likevel like holdbare og sterke. Hvis en åpen blomsterkrukke ikke overbeviser deg, tror vi at de to nivåene av "Roma" hengende potter kan appellere til deg. Intrigerende, antikke mønstre vil gi balkongen din en virkelig middelhavsstemning. Vi tilbyr også reservedeler for potter og hengende kurver, både galvaniserte og pulverlakkerte. Mangler du plass til en stor bolle hengt på en krok? Velg heller en veggmontert blomsterkurv som enkelt kan monteres på en vegg eller rekkverk. Du kan også bestille en tredobbelt metallkurv for runde "Ibiza" potter som lar deg lage en hengende hage med vanlige potter. Dette er fortsatt ikke alt vi har på lager for deg! Vi oppfordrer deg til å jevnlig se gjennom vårt utvalg - vi håper du vil finne mye inspirasjon i vår hagebutikk!

Du vil finne vakre og funksjonelle hengende kurver laget av holdbare materialer - metall, wire og værbestandig plast - i vårt vanlige sortiment. Vi står for høy kvalitet på våre potter og plantekrukker og rask hjemlevering til konkurransedyktige priser. Ikke nøl lenger - klikk, se, bestill og lag en balkong etter dine drømmer i dag!

85.77 kr
104.31 kr
122.80 kr
132.77 kr