• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Produktfilter

Pris
Färg
Diameter
Höjd
Bredd
Längd
Volym

Runda krukor

Vår online trädgårdsbutik erbjuder ett urval av Runda Krukor som perfekt kompletterar dina inredningsarrangemang, oavsett om du föredrar traditionell, modern eller minimalistisk design. Våra produkter är designade för att möta alla dina behov och lovar både funktionalitet och estetisk dragningskraft.

Runda krukor är en tidlös klassiker inom trädgårds- och heminredning. Dessa behagliga, lätta att rengöra behållare smälter sömlöst in i olika interiörer och förhöjer betydligt det dekorativa värdet av dina höga, upprätta eller buskiga, tuvade växter. Om du önskar att dina blommor ska vara huvudfokus i dina kompositioner bör du överväga att välja enkla, odekorerade krukor från vår samling. Vår kategori Runda Krukor erbjuder en bred variation av färger och storlekar. Utforska våra produktlinjer “Toscana”, “Ibiza”, “Fiolek”, och “Coubi” för att upptäcka krukor i magnifika pastellfärger, inklusive ljusgrå, beige, krämig vit, cappuccino, ljusblå, pastellgul, persika och lavendelblå, samt djärva nyanser som fuchsia, crimsonröd och olivgrön. För dem som söker universella, tidlösa färger erbjuder vi behållare i stengrått, terrakotta och antracitgrå.

Inom vår kategori Runda Krukor bör kunder som söker unika designer överväga alternativ som “Sahara Petit” och “Malwa” (med en mejslad design), “Ratolla” (med rottingfläta), den utsökta “Nitly” (med korgflätning) och “Magnolia Jersey” (med en stickad yta). För dem som behöver höga planteringskärl avsedda för golvplacering är “Lofly Slim” och “Lilia”-krukorna utmärkta val. Dessutom erbjuder vi runda genombrutna krukor (produktlinjer “Lace” och “City”) och enkla, raka krukhöljen i “Aruba”-serien.

Alla produkter i denna kategori är tillverkade av hållbara material av högsta kvalitet; du kommer inte att hitta några produkter gjorda av tunn, billig plast här. Vi är också glada att presentera de vackra, hållbara utomhuskrukorna “Terra” och “Agawa”, som är resistenta mot regn, solljus och frost. Matchande fat i olika färger och storlekar finns också tillgängliga, och vi erbjuder färdiga set med krukor och fat till exceptionellt överkomliga priser.

Vi varmt inbjuder dig att bläddra igenom vår kollektion och försäkrar dig om att vi har ansträngt oss för att kuratera produkter som är värdiga skönheten hos dina växter!