• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Tuotesuodattimet

Hinta
Väri
Halkaisija
Korkeus
Leveys
Pituus
tilavuus

Pyöreät ruukut

Verkkopuutarhakauppamme tarjoaa valikoiman Pyöreitä Ruukkuja, jotka täydentävät täydellisesti sisustusjärjestelyjäsi, olitpa perinteisen, modernin tai minimalistisen designin ystävä. Tuotteemme on suunniteltu vastaamaan kaikkia tarpeitasi ja lupaavat sekä toiminnallisuutta että esteettistä viehätysvoimaa.

Pyöreät Ruukut ovat ajaton klassikko puutarhan ja kodin sisustuksessa. Nämä miellyttävät, helposti puhdistettavat säiliöt sulautuvat saumattomasti erilaisiin sisätiloihin ja korostavat huomattavasti korkeiden, pystyssä kasvavien tai pensasmaisten kasvien koristeellista arvoa. Jos haluat kukkiesi olevan koostumustesi keskipiste, valitse yksinkertaiset, koristeettomat ruukut kokoelmastamme. Pyöreät Ruukut -kategoriassamme on laaja valikoima värejä ja kokoja. Tutustu “Toscana”, “Ibiza”, “Fiolek” ja “Coubi” -tuotesarjoihimme ja löydät ruukkuja upeissa pastelliväreissä, kuten vaaleanharmaa, beige, kermansävyinen valkoinen, cappuccino, vaaleansininen, pastellinkeltainen, persikka ja laventelinsininen, sekä rohkeissa sävyissä, kuten fuksia, karmiininpunainen ja oliivinvihreä. Niille, jotka etsivät universaaleja, ajattomia värejä, tarjoamme säiliöitä kivensinisen, terrakotan ja antrasiitinharmaan sävyissä.

Pyöreät Ruukut -kategoriassamme asiakkaat, jotka etsivät ainutlaatuisia designeja, voivat harkita vaihtoehtoja kuten “Sahara Petit” ja “Malwa” (joissa on kaiverrettu kuvio), “Ratolla” (rottinkipunos), tyylikäs “Nitly” (punottu kuvio) ja “Magnolia Jersey” (neulepintainen ulkonäkö). Jos tarvitset korkeita istutusastioita lattialle, “Lofly Slim” ja “Lilia” -ruukut ovat erinomaisia valintoja. Lisäksi tarjoamme pyöreitä avokuvioituja ruukkuja (“Lace” ja “City” -tuotesarjat) ja yksinkertaisia, selkeitä ruukkukuoria “Aruba”-valikoimassa.

Kaikki tässä kategoriassa olevat tuotteet on valmistettu kestävistä, laadukkaista muovimateriaaleista; et löydä täältä ohuista, halvoista muoveista valmistettuja tuotteita. Olemme myös iloisia esitellessämme kauniita, kestäviä ulkoruukkuja “Terra” ja “Agawa”, jotka kestävät sateen, auringonpaisteen ja pakkasen. Myös yhteensopivia aluslautasia on saatavana eri väreissä ja koossa, ja tarjoamme valmiita ruukku- ja aluslautanasetteja erittäin edulliseen hintaan.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi selaamaan kokoelmaamme ja vakuutamme, että olemme tehneet kovasti töitä tarjotaksemme tuotteita, jotka ovat kasviesi kauneuden arvoisia!