• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Filtre de produse

Preț
Culoare
Diametru
Înălţime
Lăţime
Lungime
Volum

Ghivece Rotunde

Magazinul nostru online de grădinărit oferă o selecție de Ghivece Rotunde care vor completa perfect aranjamentele interioare, indiferent dacă preferi un design tradițional, modern sau minimalist. Produsele noastre sunt concepute să îndeplinească toate nevoile tale, promițând atât funcționalitate, cât și atractivitate estetică.

Ghivece Rotunde sunt un clasic mereu la modă în decorul grădinii și al casei. Aceste recipiente plăcute la vedere și ușor de curățat se integrează armonios în orice tip de interior și subliniază semnificativ valoarea ornamentală a plantelor înalte, drepte sau a celor în formă de tufiș. Dacă vrei ca florile să fie punctul focal al compozițiilor tale, alege ghivece simple, discrete, fără ornamente adiționale. Categoria noastră de Ghivece Rotunde oferă o varietate largă de culori și dimensiuni. Explorează gamele noastre de produse „Toscana”, „Ibiza”, „Fiolek” și „Coubi” pentru a descoperi ghivece în nuanțe pastelate superbe, cum ar fi gri deschis, bej, alb cremos, cappuccino, albastru deschis, galben pastel, piersică și albastru lavandă, precum și culori vii ca roz fuchsia, roșu carmin și verde măsliniu. Pentru cei care caută culori universale și atemporale, oferim recipiente în gri piatră, culoarea teracotei și gri antracit.

În categoria noastră de Ghivece Rotunde, clienții care caută design-uri unice ar trebui să ia în considerare opțiuni precum „Sahara Petit” și „Malwa” (cu model cioplit), „Ratolla” (cu împletituri din ratan), superbul „Nitly” (cu lucru în nuiele) și „Magnolia Jersey” (care par a fi... tricotate). Dacă ai nevoie de ghivece înalte și ghivece de podea, aruncă o privire la ghivece „Lofly Slim” și „Lilia”. Nu rata ghivecele noastre rotunde perforate (gamele de produse „Lace” și „City”) și carcasele simple, netede, pentru ghivece din gama „Aruba”. Toate produsele disponibile aici sunt fabricate din materiale durabile. Nu vei găsi produse realizate din plastic subțire și ieftin în această categorie – noi oferim doar recipiente de plante durabile, fabricate din materiale plastice de calitate superioară. De asemenea, te așteaptă aici frumoasele ghivece exterioare „Terra” și „Agawa”, rezistente la ploaie, soare și îngheț. Suporturile asortate în toate culorile și dimensiunile pot fi, de asemenea, comandate aici. Descoperă seturile de ghivece și suporturi la prețuri excepțional de accesibile. Te invităm cu căldură să faci un tur de cumpărături – depunem toate eforturile pentru a-ți oferi un decor pe măsura frumuseții plantelor tale!