Pris
Farge
Diameter
Høyde
Bredde
Lengde

Paller

Enhver planteentusiast vet at paller og brett er like viktige som selve beholderne for dine kjære planter. Hvis du noen gang har tenkt at å finne den perfekte pallen eller brettet som passer i størrelse, farge og form til din potte er en tidkrevende oppgave, inviterer vi deg til å utforske vår online hagebutikk! Vi forstår våre kunders behov, og derfor tilbyr vi et bredt utvalg av høykvalitets paller og brett i størrelser fra 9 til 33 cm (for runde paller) og 40 til 80 cm (for rektangulære paller og brett). Ikke nøl med å besøke oss når som helst!

Vår rimelige "Kolor" palle er en allsidig, lett rund palle som passer til de fleste potter. Du kan velge blant forskjellige farger, inkludert hvit, beige, mynte grønn, pistasj grønn, lavendel blå eller kirsebær rød - vi har praktisk talt alle fargealternativene tilgjengelige. Hvis du trenger en rund trestruktur "Elba" palle med en høy kant for å forhindre vannsøl, tilbyr vi den i forskjellige størrelser og farger. For større beholdere som "Massive" potter anbefaler vi solide paller i hvitt, mokka brunt, umbra, mørk brunt eller antrasitt grått. Vi har også dype paller designet for "Agawa" potter. Hvis du leter etter paller eller brett for balkongkasser, tilbyr vi produkter som passer til utendørs "Agro" og "Venus" potter, tilgjengelige i farger som terrakotta, brun, mørk brun og antrasitt grått. I tillegg finner du elegante ovale paller som måler 40 og 44 cm for gravlys.

Ikke kast bort tiden din på å lete etter de riktige pallene og brettene i tradisjonelle hagebutikker og markeder. I vår online butikk finner du det perfekte produktet som oppfyller alle dine krav. Bestillingen er bare ett klikk unna. Kjøp høykvalitets, holdbare og flotte paller til rimelige priser med kostnadseffektiv hjemlevering. Det er så enkelt - prøv oss nå og bli en av våre fornøyde kunder!

16.40 kr