Rotting-imiterende potter

Rotting-imiterende potter kombinerer et naturlig utseende med en sublime eleganse. Rotting, noen ganger kalt rotang, er et elastisk og lett materiale som vanligvis brukes til produksjon av kurvmøbler. Det utvinnes fra Calamus Rotang-planten, også kjent som manila eller malacca. Vår nettbutikk tilbyr potter og plantekrukker laget av syntetisk rotting, et ekstremt holdbart plastmateriale som ligner naturlig rotting. Dette materialet overgår betydelig det naturlige stoffet når det gjelder holdbarhet, motstand mot skader og fargeektehet når det utsettes for sollys. Derfor er det så populært i produksjonen av hagemøbler og potter for balkonger og terrasser. På den annen side ser det like estetisk ut som naturlig rotting og gir ikke assosiasjoner til plast.

Bare se hvor vakre våre rotting-imiterende plantekrukker og potter kan være! Den 19 cm kvadratiske "Juka"-potten i hvit, beige, mokka-brun eller grafittgrå farge vil gi ekstra sjarm til plantene som pryder stuen eller soverommet ditt. Du bør også vurdere å bestille større modeller på 25, 30 og 40 cm. Hvis du leter etter en høy, slank plantekrukke til stuen eller terrassen, vil den høye, kvadratiske "Finezja"-potten med en innsats som beskytter plantens røtter mot overvanning, tilfredsstille dine behov. Hvis du trenger en attraktiv beholder for å dyrke balkongblomster, er ingenting bedre egnet enn den smakfulle og fantastiske "Werbena"-blomsterkrukken - spesielt hvis du kombinerer den med en matchende liten "Begonia"-blomsterkrukke, plassert på balkongrekkverket i stedet for vanlige balkongkasser. Sjekk ut denne muligheten!

Rotting-imiterende potter og plantekrukker passer perfekt til ulike typer interiørdesign. De passer til moderne, etniske og rustikke stiler. Vi har samlet de vakreste pottene laget av syntetisk rotting i elegante og alltid moteriktige farger i vår nettbutikk. Takket være denne variasjonen vil du helt sikkert kunne finne en modell som oppfyller alle dine krav. Kjøp de vakre rotting-imiterende pottene til rimelige priser og endre hjemmedesignet ditt allerede i dag!