• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена
цвят
диаметър
височина
широчина
дължина
Сила на звука

Кръгли саксии

Онлайн магазинът ни за градинарство предлага избор от кръгли саксии, които перфектно ще допълнят вашия интериорен дизайн, независимо дали предпочитате традиционен, модерен или минималистичен стил. Нашите продукти са създадени да отговорят на всичките ви нужди, обещавайки функционалност и естетика.

Кръглите саксии са вечен класик в света на градинските и домашните декорации. Тези приятни и лесни за почистване контейнери се вписват безпроблемно в различни интериори, като значително подчертават декоративната стойност на вашите високи, изправени или храстовидни растения. Ако искате цветята ви да са във фокуса на композициите ви, изберете прости, недекорирани саксии от нашата колекция. Категорията ни Кръгли Саксии се гордее с широка гама от цветове и размери. Разгледайте сериите ни продукти „Toscana“, „Ibiza“, „Fiolek“ и „Coubi“, за да откриете саксии в прекрасни пастелни цветове, включително светлосив, бежов, кремаво-бял, капучино, светлосин, пастелно-жълт, прасковен и лавандулово син, както и наситени цветове като фуксия, червено и маслиновозелен. За тези, които търсят универсални, безвременни цветове, предлагаме саксии в цветове като сив камък, теракота и антрацит.

В категорията ни Кръгли Саксии, клиентите, търсещи уникални дизайни, трябва да обмислят варианти като „Sahara Petit“ и „Malwa“ (с гравирани десени), „Ratolla“ (с плетка от ратан), елегантният „Nitly“ (с плетени детайли) и „Magnolia Jersey“ (с плетен външен вид). За тези, които имат нужда от високи саксии, подходящи за подове, „Lofly Slim“ и „Lilia“ са чудесен избор. Освен това предлагаме кръгли перфорирани саксии („Lace“ и „City“ серии продукти) и прави, гладки корпуси за саксии в серията „Aruba“.

Всички продукти в тази категория са направени от здрави, висококачествени пластмасови материали; тук няма да намерите продукти от тънка, евтина пластмаса. Също така с радост представяме красивите, здрави външни саксии „Terra“ и „Agawa“, устойчиви на дъжд, слънце и слана. Съответстващите подложки в различни цветове и размери също са налични, а ние предлагаме комплекти готови саксии и подложки на изключително достъпни цени.

С топло ви каним да разгледате нашата колекция и ви уверяваме, че сме положили големи усилия, за да съберем продукти, достойни за красотата на вашите растения!