• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Productfilters

Prijs
Kleur
Diameter
Hoogte
Breedte
Lengte
Volume

Ronde potten

Onze online tuinwinkel biedt een selectie van Ronde Potten die perfect passen bij uw interieur, of u nu een traditioneel, modern of minimalistisch design verkiest. Onze producten zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen en beloven zowel functionaliteit als esthetische aantrekkingskracht.

Ronde Potten zijn een tijdloze klassieker in de wereld van tuin- en interieurdecoratie. Deze aantrekkelijke, eenvoudig te reinigen containers passen naadloos in verschillende interieurs en versterken aanzienlijk de sierwaarde van uw hoge, rechte of bossige planten. Als u wilt dat uw bloemen het middelpunt van uw composities zijn, overweeg dan onze eenvoudige, onversierde potten. Onze categorie Ronde Potten biedt een brede selectie van kleuren en maten. Ontdek onze productlijnen "Toscana", "Ibiza", "Fiolek", en "Coubi" voor potten in prachtige pasteltinten zoals lichtgrijs, beige, roomwit, cappuccino, lichtblauw, pastelgeel, perzik en lavendelblauw, evenals levendige kleuren zoals fuchsia, karmozijnrood en olijfgroen. Voor diegenen die op zoek zijn naar universele, tijdloze kleuren, bieden we containers in steengrijs, terracotta en antracietgrijs aan.

In onze categorie Ronde Potten, zouden klanten die op zoek zijn naar unieke ontwerpen opties moeten overwegen zoals "Sahara Petit" en "Malwa" (met een gebeiteld patroon), "Ratolla" (met rotan vlechtwerk), het exquise "Nitly" (met rietvlechtwerk) en "Magnolia Jersey" (met een gebreide uitstraling). Voor diegenen die hoge plantenbakken nodig hebben voor op de vloer, zijn de "Lofly Slim" en "Lilia"-potten uitstekende keuzes. Daarnaast bieden we ronde opengewerkte potten ("Lace" en "City" productlijnen) en eenvoudige, effen potomhulsels in het "Aruba"-assortiment aan.

Alle producten in deze categorie zijn gemaakt van duurzaam, hoogwaardig plastic; u zult hier geen items vinden die gemaakt zijn van dun, goedkoop plastic. We zijn ook verheugd om de prachtige, duurzame buitenpotten "Terra" en "Agawa" te presenteren, bestand tegen regen, zonlicht en vorst. Bijpassende schotels in verschillende kleuren en maten zijn ook beschikbaar, en we bieden kant-en-klare pot- en schotelsets tegen uitzonderlijk betaalbare prijzen aan.

We nodigen u van harte uit om onze collectie te bekijken en verzekeren u dat we grote inspanningen hebben geleverd om producten te selecteren die de schoonheid van uw planten waardig zijn!

1.92
2.22
2.70