Rekkverksmonterte potter

Rekkverksmonterte potter hører i dag til obligatorisk balkong og rekkehusutstyr. Du finner både vakre og praktiske, enkle å rengjøre, værbestandige modeller i nettbutikken vår. Sjekk de ut!

Hver planteelsker finner balkongblomster vanskelig å motstå. Rikelig voksende og blomstrende etterfølgende og standard petuniaer, pelargonier og fuchsier trenger passende innstilling, for eksempel i form av en klassisk balkongboks. Vi tilbyr en 40 cm lang terrakotta eller brun "Venus" balkongboks og den 60 cm antracittgrå "Lobelia" boksen / planteren til spesielle priser. Hvis du er ute etter lyse, livlige farger, vil den blåbær-lilla eller turkise “Lotos” balkongboksen med en metallkurv gi liv til din grønne oase. Vi anbefaler "Bella" balkongbokser / plantasjer med blonderlignende etterbehandling til alle elskere av hagearbeideksperimenter. Disse produktene blender med sin finesse de skylder til de åpne detaljene. Du bør også rette oppmerksomheten mot rekkverkmonterte potter. Den 60 cm “Wave” gryten, direkte montert på en balkongrekkverk, lar deg skjule en mindre presentabel balustrade. Den er tilgjengelig i hvit, pistasjegrønn, grå-beige og brun farge. Den mindre, runde, lette "Lofly" rekkverkmontert potten og den firkantede "Lobelia" -modellen av samme type ser også søt ut. Disse pottemodellene er perfekt egnet for dyrking av urter og små planter med tuftlignende vaner. Du vil få alle disse og mange andre produkter med rask, pålitelig hjemlevering her på hagefrømarkedet - prøv oss ut!

Gå til høyeste kvalitet tilgjengelig til de mest konkurransedyktige prisene, og velg fra mange fasjonable design og farger. Vi tilbyr holdbare rekkverkmonterte potter fra anerkjente produsenter. Disse beholderne er laget av lette, men holdbare plastmaterialer som er motstandsdyktige mot misfarging, brudd og bulker. Du vil bestille tilbehør som vil tjene dine kommende år i vår butikk. Alt dette til en anstendig pris - la oss møte i butikken vår!