Rekkverksmonterte potter

Rekkverksmonterte potter er uunnværlige for moderne balkong- og terrasseinnredninger. I vår nettbutikk finner du modeller som ikke bare er estetisk tiltalende, men også praktiske, lette å rengjøre og værbestandige. Ta en titt!

Enhver planteentusiast finner det vanskelig å motstå balkongblomster. Frodig vekst og blomstring av hengende og standard petunia, pelargoniaer og fuchsia krever en passende innstilling, for eksempel en klassisk balkongkasse. Vi tilbyr den 40 cm terrakotta- eller brune "Venus" balkongkassen og den 60 cm antrasittgrå "Lobelia" boksen/plantekassen til spesialpris. Hvis du foretrekker sterke, livlige farger, vil blåbær-lilla eller turkis "Lotos" balkongkassen med en metallkurv gi liv til din grønne oase. Vi anbefaler også "Bella" balkongkasser/plantekasser med blonderlignende avslutning til alle som elsker hageeksperimenter. Disse produktene imponerer med sin subtilitet, som de skylder de åpne detaljene. Du bør også rette oppmerksomheten mot rekkverksmonterte potter. Den 60 cm "Wave" potten, som kan monteres direkte på balkongrekkverket, vil effektivt skjule en mindre attraktiv balustrade. Den er tilgjengelig i hvit, pistasjgrønn, grå-beige og brun. De mindre, runde, lette "Lofly" rekkverksmonterte pottene og det firkantede "Lobelia" modellen av samme type ser også sjarmerende ut. Disse pottemodellene egner seg perfekt til å dyrke urter og små planter med dusk-aktig vekst. Du kan bestille alle disse produktene og mange flere med rask, pålitelig hjemlevering fra vår Garden Seeds Market!

Velg høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser og velg blant mange moderne design og farger. Vi tilbyr holdbare rekkverksmonterte potter fra anerkjente produsenter. Disse beholderne er laget av lette, men holdbare plastmaterialer som er motstandsdyktige mot misfarging, brudd og bulker. Du kan også bestille tilbehør fra vår butikk som vil vare i mange år, alt til en rimelig pris. Vi ses i butikken vår!