• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Meloen zaden

Ontdek het plezier van tuinieren in eigen tuin met onze categorie Meloen en Cantaloupe zaden. We bieden een scala aan cantaloupe-variëteiten, elk uniek in hun vruchtvlees- en schilkleur. Wees gerust, alle cantaloupe zaden die in onze winkel worden verkocht zijn van de hoogste kwaliteit en komen alleen van betrouwbare leveranciers.

We raden vooral de "Model" variëteit aan, bekend om zijn ronde, geelgroene vruchten gevuld met dik, sappig en heerlijk vruchtvlees. Nog beter, deze cantaloupe-variëteit is resistent tegen zowel meeldauw als valse meeldauw. Een andere uitstekende keuze is het "Malaga F1" ras, dat ronde, gerimpelde vruchten oplevert met een groene schil die een smakelijk, sappig, oranje vruchtvlees omsluit. Het is ook bestand tegen de eerder genoemde ziekten.

Houd er rekening mee dat cantaloupes het beste gedijen als ze onder beschutting worden gekweekt. Als u overweegt ze buiten te kweken, is het raadzaam om het planten uit te stellen en agrotextielen te gebruiken voor de beste resultaten. Bezoek vandaag nog onze categorie Meloen en Cantaloupe zaden en maak van uw tuin een sappig paradijs!