• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Meloni siemenet

Löydä kotipuutarhanhoitoon liittyvä ilo Meloni ja Cantaloupe -siementen kategoriamme avulla. Tarjoamme useita cantaloupe-lajikkeita, jotka ovat ainutlaatuisia lihan ja kuoren värin suhteen. Voit olla varma, että kaikki myymämme cantaloupe-siemenet ovat korkealaatuisia ja tulevat vain luotettavilta toimittajilta.

Suosittelemme erityisesti "Model" -lajiketta, joka on tunnettu pyöreistä, kelta-vihreistä hedelmistään, joissa on paksu, mehukas ja herkullinen liha. Vielä parempi, tämä cantaloupe-lajike on resistentti sekä jauho- että harmaahomeelle. Toinen erinomainen valinta on "Malaga F1" -kulttuurilajike, joka tuottaa pyöreitä, laskostuneita hedelmiä vihreällä kuorella, joka kätkee sisäänsä maukkaan, mehukkaan, oranssin lihan. Se on myös resistentti edellä mainituille taudeille.

Pidä mielessä, että cantaloupet viihtyvät parhaiten suojatuissa olosuhteissa. Jos harkitset ulkona viljelyä, on suositeltavaa viivyttää istutusta ja käyttää agrotekstiilejä parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Vieraile Meloni ja Cantaloupe -siementen kategoriassamme tänään ja tee puutarhastasi mehukas paratiisi!