• 36,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Sárgadinnye vetőmag

Fedezze fel a házikerti kertészkedés örömét a Sárgadinnye vetőmag kategóriánkkal! Kínálatunkban többféle cantaloupe fajta is megtalálható, mindegyik egyedi a hús- és héjszínében. Nyugodjon meg, az összes cantaloupe vetőmag, amit árusítunk, a legmagasabb minőségű, és csak megbízható beszállítóktól származik.

Nagyon ajánljuk a "Model" fajtát, amely ismert kerek, sárga-zöld gyümölcseiről, amelyek vastag, zamatos és finom húst tartalmaznak. Még jobb, hogy ez a cantaloupe fajta ellenáll a lisztharmatnak és a peronoszpórának. Egy másik kiváló választás a "Malaga F1" fajta, amely kerek, fodros gyümölcsöket hoz, zöld héjjal, amely ízletes, zamatos, narancssárga húst rejt. Ez is ellenáll az előbb említett betegségeknek.

Tartsa szem előtt, hogy a cantaloupek legjobban fedett helyeken növekednek jól. Ha szabadföldi termesztést tervez, ajánlott késleltetni az ültetést, és agrotextíliákat használni a legjobb eredmények érdekében. Látogasson el a Sárgadinnye vetőmag kategóriánkba ma, és varázsolja kertjét egy zamatos paradicsommá!