Популарни производ Овај производ је последњи пут купљен пре 21 пре минут.
  • 19,900.00 din Да бисте се квалификовали за бесплатну доставу
    требате поставити минималну наруџбу од

Зелена карфиола "Верде ди Мацерата" - 54 семена - Brassica oleracea L. var.botrytis L.

Stara cena: 518.33 din
337.00 din
Uštedićete: 181.33 din (35%)
Промоција завршава 2020-07-12
Промоција завршава
009003
На лагеру
+

Карфиол "Верде ди Мацерата" са зеленим главама (Брассица олерацеа вар. Ботритис) је веома атрактивна сорта. Ова средња касна сорта се посебно препоручује за узгој на отвореном пољу за јесенску бербу. Карфиол је одлично поврће за замрзавање, јер не губи ни једну од својих својстава. "Верде ди Мацерата" цвјетача развија главе које се издвајају од осталих сорти цвјетаче са интригантном, блиједозеленом бојом. Компактне, велике главе могу чак достићи тежину од 1,3 кг. Ово поврће је намењено за директну потрошњу, чак и сирово, али се углавном служи кувано. Користи се у салатама и топлим тањурима.

Карфиол се узгаја углавном од раније припремљених садница. Сијте семе карфиола од априла до маја у посуде за сијање или посуде у топлој и светлој унутрашњости. Пресадите саднице на стални локалитет од маја до јуна, садите их у размацима од 40 - 50 цм. Карфиол преферира сунчана мјеста и плодна тла богата храњивим тварима и водом. Препоручујемо да културу оплодите гнојем или компостом. Имајте на уму да ће недостатак азота у земљишту довести до развоја мањих глава.

Свако паковање садржи 0,2 г семена "Верде ди Мацерата". Упутства за узгајање и датум сијања су укључени у информације о производу.

  • Тежина: 0.2 г
  • Употреба: директна потрошња - сирова или кувана; замрзавање
  • Време жетве: јесен
  • Облик раста: главе
  • Сајт: сунчано; плодно тло богато хранљивим материјама и водом, оплођено гнојем или компостом


Приближно 54 семена (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - послује већ више од једне деценије и од самог почетка смо квалитету наших производа учинили највишим приоритетом. Током година смо испоручили најквалитетнију робу на десетине хиљада купаца из целог света. Њихово задовољство доказује да смо изабрали прави пут.

Сва семена која се продају подлежу контроли квалитета на више нивоа и тек онда се пажљиво пакују и шаљу. Наши производи су добили бројне сертификате и испуњавају највише стандарде Европске уније. Наши запослени су искусни вртлари који су радо одговорили на свако ваше питање.

Одакле долази наше семе?

Сва зрна која се продају у нашој радњи долазе од најбољих произвођача широм Европске уније. Захваљујући дугогодишњој сарадњи са њима успели смо да развијемо најприкладније услове складиштења и отпреме, гарантујући да ћете увек добити свеже и пажљиво тестиране серије семена. Искључивање посредника из целог процеса не само да нам омогућава да избегнемо слање застарелих семенки које су можда предуго лежале на полицама складишта, већ и осигурава најатрактивнију цену за производе врхунског квалитета.

Процес контроле квалитета

Сва наша семена морају проћи процес контроле квалитета у четири фазе.

СТАГЕ ОНЕ почиње пажљивим одабиром добављача. Након што наставимо са контролисањем њихових усева, страни произвођачи нису искључени из процеса контроле квалитета. Биљке се проверавају у свакој фази њиховог развоја: када почну да расту, током цветања и када почињу да доносе плодове (семена). У овој фази најважније је осигурати правилан размак биљака. Захваљујући томе, могу се обезбедити жељене морфолошке карактеристике сваке поједине врсте или сорте, као што су боја, висина и облик.

ФАЗА ДВА се састоји од детаљних верификационих тестова у лабораторијским условима. Коришћењем најквалитетније опреме од стране високо квалификованог особља, наши добављачи обављају више од 30 000 провера квалитета годишње. Семе које не задовољава наше захтеве подложно је технолошким процесима прераде, укључујући сушење, чишћење, надоградњу и поновно тестирање.

Трећа етапа почиње са сетвом семена у одабраним контролним парцелама. На тај начин добијамо вриједне, тачне информације о њиховој клијавости које треба одржавати на одговарајућем нивоу. Истовремено се у овој фази провјерава сортни идентитет сваке врсте.

СТАГЕ ФОУР се одвија у нашим складиштима и састоји се од уклањања сјемена који су предуго складиштени на нашим полицама и замјене с новим серијама. Сваки пакет је означен са јединственим бројем серије, као и са датумом крмаче.

Све четири фазе комбинације омогућавају нам да са сигурношћу тврдимо да семе које испоручујемо у складу са највишим стандардима и да смо завршили све потребне контролне фазе летећим бојама.

Награде и награде

Сјеменке које продајемо нашироко су препознате по квалитету и добиле су многе награде. Наше семе освојило је бројне златне медаље и признања за свој висок квалитет. Свијет цвијећа је такођер награђен за свој иновативни приступ.

Међу тим наградама биле су: ТОП ИННОВАЦИЈЕ (јун 2015), ЗЛАТНА МЕДАЉА НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПОЗНАН (2015), ЛИДЕР КВАЛИТЕТА ПОТРОШАЧА (2014), ПОЉОПРИВРЕДНА ГОДИНА (2014).

Такође, две године заредом смо добили и сертификат „ИДЕАЛ БУСИНЕСС“.

Герминатион

Посвећени смо продаји само најквалитетнијих семенки. Узимајући у обзир напоре које свакодневно чинимо, молимо да обратите пажњу и на то да су биљке живи организми, а њихова клијавост и раст зависе од многих фактора, као што су температура, тип земљишта, влажност и учесталост заливања, време и услови сетве, употреба гнојива и средстава за заштиту биља (пестицида), као и временских и климатских услова. Пружамо помоћ дијељењем точних и ажурних сјетве и информација о узгоју, међутим, не можемо сносити никакву одговорност за биљке које нису узгајане у увјетима прикладним за одређене врсте.