• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

hoge schoen

Wellingtons zijn een bekend type beschermend schoeisel. Niemand hoeft overtuigd te worden van hun praktische, functionele rol. Dit gedeelte omvat schoenen en laarzen van hoge kwaliteit om buiten te werken. Met verschillende kleuren en stijlen kunt u het product van uw dromen vinden.

Tuinschoenen met hoog bovenwerk zijn bijzonder geschikt voor herfst en winter, maar je kunt ze het hele jaar door dragen. Rubberen wellingtons moeten uw eerste keuze zijn voor het werken in de regen, modder en alle plaatsen waar u wordt blootgesteld aan vlekken en vuil. Let er bij het kiezen van dit soort schoenen op dat het dikke, antislipzolen heeft. Het materiaal speelt daarbij een belangrijke rol. Het moet duurzaam, maar toch flexibel zijn en goed op de voeten passen. Er zijn modellen vervaardigd van PVC en EVA - misschien wel de beste materialen - verkrijgbaar in onze winkel. Gevoelde laarzen met rubberen zolen, of wellingtons geïsoleerd met natuurlijk vilt, zijn de tweede optie. Ze houden je voeten veel beter warm dan de gewone Wellington. Ze hebben zolen met diepe treden die goede grip en grip bieden. Deze waterdichte laarzen beschermen de voeten ook tegen vloeistoffen, vuil en kou. Ze zijn ook comfortabel voor de voeten. Een alternatief voor dit schoeisel zijn de Luna en dames wellingtons voor dames en jongeren met verwijderbare isolatie. Hiermee kunt u ze aanpassen aan de weersomstandigheden. Zachte isolatie kan in wasmachines worden gewassen.

De waterdichte, comfortabele, veilige en stevige wellingtons en vilten laarzen met rubberen zolen vullen uw werkkleding aan. Ze zijn perfect geschikt voor tuinieren en boerderijwerk of een boswandeling.

Een paar goede schoenen of laarzen voor buitenwerk is de uitrusting die je nodig hebt, dus aarzel niet lang voordat je het koopt. Onze winkel biedt een brede selectie van verschillende modellen van Wellington, inclusief de geïsoleerde modellen. Bestel gemakkelijk vanuit uw fauteuil en laat ons de rest doen. Blader door ons assortiment, versier en verbeter uw tuin dankzij honderden van onze producten!