• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Wellingtons

Wellingtons са добре познат тип защитни обувки. Никой не трябва да бъде убеден в практическата им, функционална роля. Този раздел обхваща висококачествени обувки и ботуши за работа навън. Различните цветове и стилове ви позволяват да намерите продукта на вашите мечти.

Градинските обувки с висок връх са особено подходящи за есента и зимата, но можете да ги носите през цялата година. Гумените сондажи трябва да са първият ви избор за работа в дъжд, кал и всички места, където сте изложени на петна и мръсотия. Когато избирате този вид обувки, уверете се, че има дебела, нехлъзгаща се подметка. Материалът играе основна роля в това отношение. Той трябва да бъде издръжлив, но същевременно гъвкав и добре да приляга на краката. Има модели, произведени от PVC и EVA - може би най-добрите материали - налични в нашия магазин. Каучукови ботуши с подметка, или венингтон, изолирани с естествен филц, са втората възможност. Те поддържат краката ви топли много по-добре от обикновените венингтони. Те имат подметки с дълбоки протектори, които предлагат добро сцепление и сцепление. Тези водоустойчиви ботуши също предпазват краката от течности, мръсотия и студ. Те са удобни и за краката. Алтернатива на този обувки са дамските и младежки лунни промоции Luna със сваляща се изолация. Това ви позволява да ги приспособите към метеорологичните условия. Мека изолация може да се пере в перални машини.

Водоустойчивите, удобни, безопасни и здрави перфоратори и ботуши с гумена подметка ще допълнят работното ви облекло. Те са идеално подходящи за градинарство и селскостопанска работа или разходка в гората.

Чифт добри обувки или ботуши за външна работа е необходимото оборудване, така че не се колебайте дълго преди да го закупите. Нашият магазин предлага богат избор от различни модели уелттонтони, включително изолираните. Поръчайте удобно от креслото си и ни оставете да направим останалото. Разгледайте нашия асортимент, украсете и подобрете градината си благодарение на стотици наши продукти!