• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gumene čizme

Gumene čizme su poznata vrsta zaštitne obuće. Njihove praktične i funkcionalne prednosti su neosporne. U ovom odjeljku nudimo visokokvalitetnu obuću za vanjske zadatke, uključujući razne boje i stilove gumene čizme prema vašim preferencijama.

Vrtne cipele s visokom potpeticom posebno su pogodne za jesen i zimu, iako se mogu nositi tijekom cijele godine. Gumene čizme su prvi izbor pri radu u mokrim uvjetima, pružajući zaštitu od blata, mrlja i prljavštine. Kada birate te cipele, bitno je odabrati one s debelim, nepropusnim potplatima. Materijal je ključan: trebao bi biti izdržljiv, ali fleksibilan kako bi se čvrsto prilagodio stopalu. Imamo modele izrađene od PVC-a i EVA – među najboljim materijalima za posao. Također nudimo čizme s gumenim potplatima izolirane prirodnim filcem. Ne samo da pružaju veću toplinu od standardnih gumene čizme, već imaju i potplate s dubokim utorima za izvrsno prianjanje i vuču. Takve vodootporne čizme štite vaše noge od vlage, prljavštine i hladnoće, osiguravajući maksimalnu udobnost. Druga opcija uključuje gumene čizme Luna za dame i mlade s izmjenjivom izolacijom, omogućujući prilagodbu različitim vremenskim uvjetima. Meka izolacija je periva u stroju.

Naše vodootporne, udobne, sigurne i čvrste gumene čizme i čizme s filcanim potplatima savršen su dodatak vašoj radnoj odjeći, bilo da radite u vrtu, na farmi ili šećete šumom.

Nemojte podcjenjivati važnost dobre obuće za vanjske aktivnosti. Naša trgovina nudi širok raspon modela gumene čizme, uključujući izolirane varijante. Kupujte iz udobnosti svog doma, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Istražite našu kolekciju i poboljšajte svoje vrtnarsko iskustvo s našim bogatim asortimanom proizvoda!