• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Gumicsizmák

A wellingtonok a védőcipők közismert típusa. Senkit sem kell meggyőzni gyakorlati, funkcionális szerepéről. Ez a rész a kiváló minőségű cipőket és csizmákat foglalja magában a szabadban történő munkavégzéshez. A különböző színek és stílusok lehetővé teszik álmainak termékének megtalálását.

A magas felsővel ellátott kerti cipő különösen alkalmas őszi és télies, de egész évben viselheti. A gumi wellnesstons kell az első választás, ha esőben, sárban és minden olyan helyen dolgozik, ahol foltok és szennyeződések vannak kitéve. Az ilyen típusú lábbeli kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy vastag, csúszásmentes talppal rendelkezik. Az anyag ebben a tekintetben nagy szerepet játszik. Tartósnak, mégis rugalmasnak kell lennie, és jól illeszkednie kell a lábakhoz. Vannak olyan modellek, amelyek PVC-ből és EVA-ból készülnek - vitathatatlanul a legjobb anyagokból -, amelyek elérhetőek áruházunkban. A második lehetőség a gumiszerű filccsizma vagy a természetes filccel szigetelt wellingtons. Sokkal jobb melegen tartják a lábad, mint a szokásos wellingtons. Mély talpúakkal vannak ellátva, amelyek jó tapadást és tapadást kínálnak. Ezek a vízálló csizmák védik a lábakat a folyadéktól, a szennyeződéstől és a hidegtől is. A lábak számára is kényelmesek. Alternatívája ennek a lábbeliknek a női és ifjúsági Luna kivehető szigetelésű welltontons. Ez lehetővé teszi az időjárási viszonyokhoz történő igazítást. A puha szigetelés mosható mosógépekben.

A vízálló, kényelmes, biztonságos és erős wellingtons és a gumiszerű filccsizma kiegészíti a munkaruhát. Kiválóan alkalmasak kerti és mezőgazdasági munkákra, vagy az erdőben való sétára.

A szükséges felszerelés egy pár jó cipő vagy csizma a külső munkához, ezért ne habozzon, mielőtt megvásárolja. Áruházunk széles választékát kínálja a különféle wellington modellek közül, ideértve a szigetelt modelleket is. Rendeljen kényelmesen a fotelből, és hagyja, hogy a többit elvégezzük. Böngésszen a választékunkban, díszítse és javítsa kertjét a több száz termékünknek köszönhetően!