Wellingtons

Wellingtons adalah jenis kasut perlindungan yang terkenal. Tiada siapa yang perlu yakin tentang peranan mereka yang praktikal dan berfungsi. Bahagian ini merangkumi kasut dan kasut yang berkualiti tinggi untuk bekerja di luar. Warna dan gaya yang berbeza membolehkan anda mencari produk impian anda.

Kasut taman dengan bahagian atas yang tinggi amat sesuai untuk musim luruh dan musim sejuk, tetapi anda boleh memakainya sepanjang tahun. Wellingtons getah harus menjadi pilihan pertama anda untuk bekerja di hujan, lumpur dan semua tempat, di mana anda terdedah kepada noda dan kotoran. Apabila memilih kasut jenis ini, pastikan ia mempunyai tapak kaki yang tebal dan tidak berselindung. Bahan ini memainkan peranan penting dalam hal ini. Ia perlu tahan lasak, namun fleksibel dan sesuai dengan kaki dengan baik. Terdapat model yang dihasilkan PVC dan EVA - boleh dikatakan bahan terbaik - tersedia di kedai kami. Kasut buatan tangan getah, atau sumur yang terlindung dengan rasa semula jadi, adalah pilihan kedua. Mereka memelihara kaki anda lebih baik daripada yang biasa. Mereka mempunyai tapak kaki dengan tapak kaki yang menawarkan cengkaman dan daya tarikan yang baik. Butang kalis air ini melindungi kaki dari cecair, kotoran dan sejuk juga. Mereka juga selesa untuk kaki. Satu alternatif untuk kasut ini adalah Luna Ladies & youth's Landing wellingtons dengan isolasi boleh tanggal. Ini membolehkan anda menyesuaikannya dengan keadaan cuaca. Penebat lembut boleh dibasuh dalam mesin basuh.

The kalis air, selesa, selamat dan kukuh dan feltboots bersalut getah akan melengkapkan pakaian kerja anda. Mereka sangat sesuai untuk kerja berkebun dan ladang atau berjalan kaki di dalam hutan.

Sepasang kasut atau kasut yang baik untuk kerja di luar adalah peralatan yang anda perlukan, jadi jangan teragak-agak lama sebelum membelinya. Kedai kami menawarkan pelbagai pilihan pelbagai model wellingtons, termasuk yang terlindung. Pesilah dengan mudah dari kerusi berlengan anda dan biarkan kami berehat. Melayari pelbagai kami, menghiasi dan meningkatkan terima kasih taman anda kepada beratus-ratus produk kami!