• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Kerstmis-

De kersttijd wordt algemeen beschouwd als de meest geweldige tijd van het jaar. Bereid je voor op dit feestelijke seizoen in onze winkel. Neem een kijkje naar onze praktische accessoires en ornamenten. We hebben alles wat je nodig hebt voor het prachtige kerstseizoen!

Geen kerst zou compleet zijn zonder een boom. Behoort het stabiliseren van de boom tot je minst favoriete taken? Bestel onze stabiele, lichte en gebruiksvriendelijke Orbit kerstboomstandaard, verkrijgbaar in groen, zilver of goud. Dit product stabiliseert niet alleen de boom, maar stelt je ook in staat om het gemakkelijk water te geven. Fans van kunstbomen zullen onze stevige en duurzame kerstboomhoezen met ritssluiting waarderen. Maar dat is nog niet alles! Vergeet niet om onze huis- en tuindecoraties te bekijken. Onder onze aanbiedingen vind je betaalbare en esthetisch aantrekkelijke kandelaars en ikebana schalen, perfect voor kerstkransen.

We nodigen je van harte uit om ons assortiment te verkennen. Blijf op de hoogte van nieuwe aankomsten en mis onze seizoensgebonden promoties en speciale kortingen voor trouwe klanten niet! Bestel alles wat je huis nodig heeft voor kerst in onze tuinwinkel. Bespaar met onze concurrerende bezorgtarieven en ervaar probleemloos online winkelen!