• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Božić

Božićno vrijeme slovi kao najbolje doba u godini. Za ovo svečano razdoblje pripremit ćete se u našoj trgovini. Pogledajte samo praktične dodatke i ukrase. Imamo sve što vam može trebati tijekom prekrasnog božićnog vremena!

Nitko nije mogao zamisliti Božić bez drvca. Da li stabiliziranje stabla pripada vašim manje omiljenim poslovima? Naručite naš stabilan, lagan i jednostavan za upotrebu Orbit stalak za božićno drvce, dostupan u zelenoj, srebrnoj ili zlatnoj boji. Ovdje ponuđeni proizvod stabilizira stablo i omogućuje vam da ga povoljno navodite. Zagovornici umjetnih stabala trebali bi voljeti naše uske i izdržljive čahure za božićno drvce sa bravicama na zatvaraču. Što još imamo na zalihi? Ne zaboravite pogledati ukrase za naš dom i vrt. Nudimo, između ostalih, povoljne i estetske svijećnjake i ikebane zdjele koji predstavljaju savršenu bazu za božićne vijence. A to daleko nije sve!

Ljubazno vas ohrabrujemo da poštujete našu ponudu. Pratite sve nove artikle i ne propustite sezonske ponude i popuste za vjerne kupce! Naručit ćete sve što će vaš dom možda trebati za Božić u našoj vrtnoj trgovini. Uštedite zahvaljujući pristupačnim cijenama isporuke i uživajte u brzom kupnji putem interneta!