• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

joulu

Joulu on laajalti pidetty vuoden ihanimpana aikana. Valmistaudu tähän juhlakauteen kaupassamme. Tutustu käytännöllisiin tarvikkeisiimme ja koristeisiimme. Meillä on kaikki, mitä saatat tarvita upeaan joulukauteen!

Ei jouluja ilman kuusta. Onko kuusen vakauttaminen vähemmän suosikkitehtäviäsi? Tilaa vakaa, kevyt ja helppokäyttöinen Orbit-joulukuusijalka, saatavana vihreänä, hopeana tai kultana. Tämä tuote ei ainoastaan stabilisoi kuusta, vaan myös mahdollistaa sen kastelun helposti. Tekokuusien ystävät arvostavat kestäviä ja luotettavia joulukuusen suojia vetoketjulukoilla. Mutta siinä ei ole kaikki! Älä unohda selata koti- ja puutarhakoristeitamme. Tarjolla on edullisia ja esteettisesti miellyttäviä kynttilänjalkoja ja ikebana-astioita, jotka ovat täydellisiä joulukransseille.

Kutsumme sinut lämpimästi tutustumaan valikoimaamme. Pysy ajan tasalla uusista tulokkaista ja älä missaa kausitarjouksiamme ja erityisalennuksiamme uskollisille asiakkaille! Tilaa kaikki, mitä kotisi tarvitsee jouluksi puutarhakaupastamme. Säästä kilpailukykyisillä toimitushinnoillamme ja nauti vaivattomasta verkkokaupasta!