• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Vinete

Oferim o selecție largă de semințe de vinete care promit să producă fructe suculente, ovale, cu nuanțe predominant mov și pulpa cremoasă. Explorează gama noastră pentru a găsi varietatea perfectă pentru tine! Ai luat în considerare să încerci "Golden Egg"? Sau poate varietatea "Tsakoniki" ți-a atras atenția; aceasta produce fructe cu o coajă captivantă, cu dungi mov și albe.

Semințele de vinete germinează eficient într-o încăpere caldă cu sol umed. Deși aceste plante pot fi oarecum pretențioase, ele vă vor răsplăti generos timpul și grija oferite, furnizând fructe delicioase, atâta timp cât le sunt oferite condițiile adecvate de cultivare. Tot ce aveți nevoie este un pic de spațiu în grădina sau sera dvs., împreună cu puțină dedicare.

Semințele de vinete disponibile în magazinul nostru sunt de cea mai înaltă calitate, provenind de la producători de renume. Acest lucru asigură o experiență de cultivare reușită și o recoltă bogată, de înaltă calitate. Nu ratați această ocazie; îmbogățiți-vă grădina astăzi!