• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Munakoiso siemenet

Tarjoamme laajan valikoiman munakoison siemeniä, jotka lupaavat tuottaa mehevät, soikeat hedelmät, joissa on pääasiassa purppuran sävyjä ja kermaista lihaa. Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi täydellinen lajike! Oletko harkinnut kokeilevasi "Golden Egg" -lajiketta? Tai ehkä "Tsakoniki"-lajike on herättänyt mielenkiintosi; se tuottaa hedelmiä, joissa on lumoava purppura-valkoinen raidallinen kuori.

Munakoison siemenet itävät tehokkaasti lämpimässä huoneessa kosteassa maaperässä. Vaikka nämä kasvit saattavat olla hieman vaativia, ne palkitsevat sinut runsaasti ajan ja huolenpidon myötä tarjoamalla herkullisia hedelmiä, kunhan niille annetaan oikeat viljelyolosuhteet. Tarvitset vain hieman tilaa puutarhassasi tai kasvihuoneessasi sekä sitoutumista.

Myymälässämme saatavilla olevat munakoison siemenet ovat korkealaatuisia ja tulevat luotettavilta tuottajilta. Tämä takaa onnistuneen viljelykokemuksen ja runsaan, korkealaatuisen sadon. Älä missaa tätä mahdollisuutta; rikastuta puutarhaasi jo tänään!