• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Tojásgyümölcs vetőmag

Széles választékban kínálunk tojásgyümölcs vetőmagokat, amelyek ígéretesek a lédús, ovális alakú, főként lila árnyalatú és krémes húsú gyümölcsök termelésében. Fedezze fel kínálatunkat, és találja meg az Ön számára tökéletes fajtát! Már gondolt a "Golden Egg" (Arany Tojás) kipróbálására? Vagy talán a "Tsakoniki" fajta ragadta meg a figyelmét; ez a fajta elbűvölő lila-fehér csíkos héjjal rendelkező gyümölcsöket termel.

A tojásgyümölcs vetőmagok jól csíráznak meleg, nedves talajban. Bár ezek a növények lehetnek egy kicsit igényesek, bőségesen megjutalmazzák az időt és gondoskodást finom gyümölcsökkel, feltéve, hogy megfelelő termesztési feltételeket kapnak. Mindössze némi helyre van szüksége a kertjében vagy az üvegházában, valamint egy kis elkötelezettségre.

A boltunkban kapható tojásgyümölcs vetőmagok a legmagasabb minőségűek, megbízható termelőktől származnak. Ez biztosítja a sikeres termesztési élményt és a bőséges, magas minőségű termést. Ne maradjon le róla; gazdagítsa kertjét még ma!