• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Produktfilter

Pris
Färg
Diameter
Höjd
Bredd
Längd
Volym

Utomhus krukor och planterare

Letar du efter hållbara krukor och blomlådor för utomhusbruk som kommer att tjäna dig pålitligt i många år? Då behöver du inte leta längre – utforska vårt breda sortiment! Vår kategori med Utomhuskrukor och Blomlådor erbjuder produkter tillverkade av högkvalitativa material som är resistenta mot solljus, fukt och frost, vilket garanterar lång livslängd. Vi presenterar de mest fashionabla designerna och formerna i alla tänkbara färger!

För de som älskar klassiska planteringskärl rekommenderar vi varmt vår “Terra”-serie med utomhuskrukor, tillgängliga i terrakotta och antracitgrå färger. Denna serie inkluderar fristående, väggmonterade och stuprör-monterade modeller. Dessa passar perfekt ihop med andra traditionellt designade utomhuskrukor, som “Roma”, urnformade planteringskärl som imiterar antik keramik. Föredrar du mer innovativa lösningar? De som uppskattar glamour-stilen kommer att älska de runda “Sahara”-krukorna, dekorerade med spännande mönster, och den embosserade höga runda “Makata Slim”-krukan med insats. Om du söker minimalistisk design för din balkong, överväg den runda “Muna”-krukan, den fyrkantiga “Juka”-krukan, den höga fyrkantiga “Finezja”-planteringslådan och den höga runda “Lilia”-krukan, alla exemplifierar enkelhet och elegans. För robusta balkonglådor och planteringskärl är “Venus” balkonglådan, “Lamela” blomplanteraren eller den 70 cm långa “Agro” utomhusplanteraren idealiska för större växtarrangemang. För att piffa upp en dämpad komposition, välj “Bella” balkonglådan med nätfinish, tillgänglig i olika färgalternativ, från rent vit till livligt fuchsia rosa. Utöver att välja din föredragna behållare kan du även beställa matchande fat / brickor och praktiska krokar för balkonglådor och planteringskärl. Glöm inte att kolla in de monteringsfärdiga “Lotos”- och “Begonia”-balkongseten. Vi inbjuder dig också att ta en titt på krukorna som monteras på räcket som är ett intressant alternativ till rektangulära lådor och planteringskärl. Vi har också ett brett utbud av hängande krukor. “Stella” hängande krukan har formen av en halvcirkelformad skål, vilket ger en fantastisk bakgrund för petunior med kaskadformiga, hängande stjälkar. Om du vill lägga till mer lätthet i din balkongkomposition, överväg att beställa hängande trådblomkorgen.

Detta är bara en bråkdel av vad vi har i lager för dig! Garden Seeds Market erbjuder släta, matta och blanka, samt mönstrade – som flätade, mejslade, rattan och embosserade – utomhuskrukor. Beställ de vackraste designerna till överkomliga priser, dra nytta av gratis leverans och njut av snabb online-shopping utan att behöva lämna hemmet!