• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Filtri proizvoda

Cijena
Boja
Promjer
Visina
Širina
dužina
Svezak

Vanjske posude i sadnice

Tražite li izdržljive Vanjske posude i sadnice koje će vam pouzdano služiti godinama? Ne tražite dalje i istražite naš širok asortiman! Naša kategorija Vanjske posude i sadnice uključuje proizvode napravljene od materijala vrhunske kvalitete koji su otporni na sunčevu svjetlost, vlagu i mraz, što osigurava dugovječnost. Predstavljamo vam najmodernije dizajne i oblike dostupne u bezbroj boja!

Za ljubitelje klasičnih sadnica toplo preporučujemo seriju vanjskih posuda “Terra”, dostupnu u bojama terakote i antracitno sive. Ova serija uključuje samostojeće, zidne i modele montirane na oluk. Ovi proizvodi savršeno se slažu s drugim vanjskim posudama tradicionalnog stila, poput “Roma” sadnica u obliku urni koje oponašaju antičku keramiku. Više ste za inovativna rješenja? Ljubitelji glamuroznog stila oduševit će se okruglim posudama “Sahara” s intrigantnim uzorcima i visokim okruglim posudama “Makata Slim” s reljefom. Ako preferirate minimalistički dizajn za svoj balkon, razmislite o okrugloj posudi “Muna”, kvadratnoj posudi “Juka”, visokom kvadratnom sadnicu “Finezja” i visokom okruglom posudi “Lilia”, koje sve odražavaju jednostavnost i eleganciju. Ako tražite robustne balkonske kutije i sadnice, “Venus” balkonska kutija, “Lamela” posuda za cvijeće ili 70 cm dugačka vanjska posuda “Agro”, idealna za veće aranžmane biljaka, trebale bi zadovoljiti vaše potrebe. Da biste osvježili suptilnu kompoziciju, odaberite balkonsku kutiju “Bella” s mrežastom završnom obradom, dostupnu u različitim bojama, od čiste bijele do živopisne fuksije. Uz posudu po vašem izboru u našoj internetskoj trgovini možete naravno naručiti i odgovarajući tanjur / ladicu te praktične kukice za balkonske kutije / sadnice. Ne zaboravite pogledati i gotove balkonske setove “Lotos” i “Begonia”. Također vas pozivamo da pogledate posude montirane na ogradu koje predstavljaju zanimljivu alternativu pravokutnim kutijama i sadnicama. Imamo i širok izbor visećih posuda. Viseća posuda “Stella” oblikovana je poput polukružne zdjele, pružajući izvrsnu pozadinu za petunije s visećim stabljikama. Ako želite dodati više lakoće svojoj balkonskoj kompoziciji, razmislite o naručivanju viseće košare za cvijeće.

Ovo je samo dio onoga što imamo u ponudi! Garden Seeds Market nudi glatke, mat, sjajne i uzorčaste – na primjer, pletene, cizelirane, ratan i reljefne – vanjske posude. Naručite najljepše dizajne po povoljnim cijenama, iskoristite mogućnost besplatne dostave i uživajte u brzoj online kupovini bez napuštanja udobnosti vlastitog doma!