• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Legutóbb megtekintve

Ár
Szín
Átmérő
Magasság
Szélesség
Hosszúság
Térfogat

Kültéri cserepek és csíráztatók

Hol kell keresnie olyan szabadtéri edényeket és ültetvényeket, amelyek hosszú ideig megbízhatóan szolgálnak majd Önnek? Csak böngészhet a választásunkon! Ez a kategória magában foglalja a kültéri edényeket, amelyek prémium minőségű anyagokból készültek, ellenállva a napfénynek, a páratartalomnak és a fagynak. Bemutatjuk a legdivatosabb mintákat és formákat, minden elképzelhető színben! Javasoljuk, hogy nézzen meg!

A klasszikus ültetvényesek minden szerelmese számára ajánljuk a „Terra” kültéri edények sorozatát, terrakotta és antracit szürke színű változatban. Ezek közül önálló, falra és csatornába szerelt modelleket találsz! Mindegyik harmonizálódik más hagyományosan stílusos kültéri edényekkel, például az antik kerámiát utánozó állandó „roma” urna alakú ültetvényekkel. Inkább innovatív megoldásokat szeretsz? A glamour stílusú amatőrök imádni fogják az érdekes mintával díszített kerek „Szahara” edényeket, valamint a dombornyomott magas, „Makata Slim” kerek edényt egy betéttel. Ha meg akarja próbálni az erkély minimalista stílusban történő elrendezését, akkor határozottan szeretné a kerek „Muna” edényt, a négyzet alakú „Juka” edényt, a magas négyzet alakú „Finezja” ültetvényt és a magas, kerek „Lilia” edényt. Mindezen tartályok kombinálják az egyszerűséget és a vitathatatlan eleganciát. Ha erős erkélyes dobozokat és ültetvényeket keres, akkor a „Venus” erkélydoboznak, a „Lamela” virágtartónak vagy a 70 cm hosszú „Agro” kültéri ültetőnek, amely ideális nagyobb növényi elrendezésekhez, meg kell felelnie az Ön igényeinek. A visszafogott kompozíció frissítéséhez válassza a hálófelülettel ellátott „Bella” erkélydobozt, amely különféle színválasztékban kapható, a tiszta fehértől az élénk fukszia rózsaszínig. Az online áruházunkban választott tartályával együtt természetesen meg is rendelhet egy hozzá tartozó csészealjat / tálcát és praktikus erkélydoboz / ültetőhorgot. Ne felejtse el ellenőrizni a készenléti „Lotos” és „Begonia” erkélykészleteket. Arra is felkérjük, hogy vessen egy pillantást a korlátra szerelt edényekre, amelyek érdekes alternatívát jelentenek a téglalap alakú dobozok és ültetvények számára. Lógó edények széles választékát is kínáljuk. A „Stella” lógó fazék félkör alakú tál alakú, nagyszerű hátteret biztosítva a petúdiáknak lépcsőzetes, hátsó szárokkal. Ha még fényesebbé kívánja tenni az erkély kompozícióját, rendelje meg a függő huzal virágkosarat.

Ez csak egy töredéke annak, amit raktárunkban kínálunk Önnek! A Kerti Seeds Market sima, matt és fényes, mintás - pl. Fonott, vésett, rattan és domborított - kültéri edényeket kínál. Rendeljen meg legszebb mintákat megfizethető áron, vegye igénybe az ingyenes szállítási lehetőséget és élvezze a gyors online vásárlást anélkül, hogy otthon kellene hagynia!

"Homokos" kerek növényi edény - 11 cm - krémfehér - -10%
1,030.00 Ft 1,144.55 Ft
"Homokos" kerek növényi edény - 11 cm - mokkabarna - -10%
1,030.00 Ft 1,144.55 Ft
"Homokos" kerek növényi edény - 11 cm - kőszürke - -10%
1,030.00 Ft 1,144.55 Ft
1,089.09 Ft 1,210.00 Ft
-10%
1,089.09 Ft 1,210.00 Ft
Akasztó az erkélyes dobozokhoz - Agro - Terracotta - -10%
1,222.73 Ft 1,358.18 Ft
Akasztó az erkélyszekrényekhez - Agro - Antracit - -10%
1,222.73 Ft 1,358.18 Ft