• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Filtre de produse

Preț
Culoare
Diametru
Înălţime
Lăţime
Lungime
Volum

Ghivece și Jardiniere pentru Exterior

Căutați Ghivece și Jardiniere pentru Exterior durabile care să vă servească în mod fiabil pentru mulți ani? Nu trebuie să căutați mai departe, explorați selecția noastră extinsă! Categoria noastră de Ghivece și Jardiniere pentru Exterior oferă produse fabricate din materiale de calitate premium, rezistente la soare, umiditate și îngheț, asigurând longevitate. Vă prezentăm cele mai la modă design-uri și forme disponibile într-o multitudine de culori!

Pentru entuziaștii de jardiniere clasice, vă recomandăm cu căldură seria de ghivece pentru exterior “Terra”, disponibilă în culorile teracotă și gri antracit. Această serie include modele de sine stătătoare, de montat pe perete și pe jgheab. Aceste piese se armonizează perfect cu alte ghivece pentru exterior în stil tradițional, precum jardinierele în formă de urnă “Roma” care imită ceramica antică. Preferați soluții mai inovative? Iubitorii de stil glamour vor adora ghivecele rotunde “Sahara”, ornate cu un model intrigant, și ghiveciul înalt și rotund “Makata Slim” cu un model în relief. Dacă preferați un design minimalist pentru balconul dumneavoastră, luați în considerare ghiveciul rotund “Muna”, ghiveciul pătrat “Juka”, jardinierele înalte și pătrate “Finezja” și ghiveciul înalt și rotund “Lilia”. Toate aceste recipiente combină simplitatea cu eleganța incontestabilă. Dacă sunteți în căutarea unor jardiniere robuste și cutii pentru balcon, cutia pentru balcon “Venus”, jardinierele pentru flori “Lamela” sau jardinierele pentru exterior lungi de 70 cm “Agro”, sunt ideale pentru aranjamente de plante mai mari. Pentru a reîmprospăta o compoziție mai sobră, alegeți cutia pentru balcon “Bella” cu finisaj de plasă, disponibilă în diverse opțiuni de culoare, de la alb imaculat până la roz fuchsia vibrant. Pe lângă alegerea recipientului preferat, puteți comanda și farfurii și cârlige practice pentru cutiile și jardinierele de balcon. Nu uitați să verificați seturile de balcon “Lotos” și “Begonia”, gata de montat. De asemenea, vă invităm să aruncați o privire la ghivecele montate pe balustradă care constituie o alternativă interesantă la cutiile și jardinierele dreptunghiulare. Avem și o selecție largă de ghivece suspendate. Ghiveciul suspendat “Stella” are forma unei semi-sfere, oferind un fundal minunat pentru petunii cu tulpini căzătoare. Dacă doriți să adăugați mai multă ușurință compoziției de pe balcon, comandați coșul suspendat pentru flori.

Aceasta este doar o mică parte din ceea ce avem noi în magazin pentru dumneavoastră! Garden Seeds Market oferă ghivece pentru exterior netede, mate, lucioase și cu diverse modele, precum impletite, sculptate, ratan și în relief. Comandați cele mai frumoase design-uri la prețuri accesibile, beneficiați de opțiuni de livrare gratuită și bucurați-vă de cumpărături online rapide fără a părăsi confortul casei dumneavoastră!