• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена
цвят
диаметър
височина
широчина
дължина
Сила на звука

Външни саксии и сеялки

Търсите издръжливи Външни саксии и садилници, които да ви служат надеждно години наред? Не търсете повече и разгледайте нашия обширен асортимент! Категорията ни Външни саксии и садилници включва продукти, изработени от висококачествени материали, устойчиви на слънчева светлина, влага и слана, което гарантира дългогодишна употреба. Представяме ви най-модерните дизайни и форми, налични в безброй цветове!

За любителите на класическите садилници, топло препоръчваме серията външни саксии „Terra“, налична в цветовете теракот и антрацитено сиво. Тази серия включва самостоятелни, стенни и модели за монтаж на улуци. Тези продукти се съчетават перфектно с други традиционни външни саксии, като например садилниците във формата на урни „Roma“, които имитират антични керамични изделия. Предпочитате по-иновативни решения? Любителите на гламурния стил ще се влюбят в кръглите саксии „Sahara“, украсени с интригуващи модели, и във високата кръгла саксия „Makata Slim“ с релеф. Ако търсите минималистичен дизайн за вашия балкон, обмислете кръглата саксия „Muna“, квадратната „Juka“, високата квадратна садилка „Finezja“ и високата кръгла саксия „Lilia“, всички те комбинират простота с неоспорим елегантност. За здрави балконски кутии и садилници, балконската кутия „Venus“, цветна саксия „Lamela“ или 70-см дългата външна садилка „Agro“, идеална за по-големи флорални аранжировки, би трябвало да отговарят на вашите изисквания. За да освежите повече сдържаната композиция, изберете балконската кутия „Bella“ с мрежест завършек, налична в различни цветове, от чисто бяло до ярко розово фуксия. Освен това можете да поръчате съответстващи чинии / подложки и практични куки за балконски кутии / садилници. Не забравяйте да проверите готовите за монтаж балконни комплекти „Lotos“ и „Begonia“. Каним ви също да разгледате саксиите за монтаж на раелинга като интересна алтернатива на правоъгълните кутии и садилници. Предлагаме и широка гама от висящи саксии. Висящата саксия „Stella“, оформена като полукръгла купа, предоставя страхотен фон за петуниите със свисващи стъбла. Ако искате да добавите повече лекота към композицията на вашия балкон, обмислете поръчката на висяща кошница за цветя.

Това е само част от това, което предлагаме! Garden Seeds Market предлага гладки, матови, гланцирани и различни образци на външни саксии, включително плетени, дълбоко изрязани, ратанови и релефни. Поръчайте най-красивите дизайни на достъпни цени, възползвайте се от опцията за безплатна доставка и се насладете на бързите покупки онлайн без да трябва да излизате от вашия дом!