• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Productfilters

Prijs
Kleur
Diameter
Hoogte
Breedte
Lengte
Volume

Potten en bloembakken voor buiten

Ben je op zoek naar duurzame Potten en bloembakken voor buiten die je jarenlang betrouwbaar van dienst zullen zijn? Zoek niet verder en ontdek onze uitgebreide selectie! Onze categorie Potten en bloembakken voor buiten biedt producten gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen zonlicht, vocht en vorst, wat een lange levensduur garandeert. We presenteren de meest modieuze ontwerpen en vormen in een overvloed aan kleuren!

Voor liefhebbers van klassieke plantenbakken bevelen we ten zeerste onze “Terra” serie buitenpotten aan, verkrijgbaar in zowel terracotta als antracietgrijze kleuren. Deze serie omvat vrijstaande, muur- en gootgemonteerde modellen. Deze stukken harmoniëren perfect met andere traditioneel vormgegeven buitenpotten, zoals de urnvormige “Roma” plantenbakken die antiek keramiek nabootsen. Heb je een voorkeur voor meer innovatieve oplossingen? Liefhebbers van de glamour stijl zullen betoverd worden door de ronde “Sahara” potten, versierd met intrigerende patronen, en de reliëfrijke hoge ronde “Makata Slim” pot met inzetstuk. Als je een minimalistisch design voor je balkon zoekt, overweeg dan de ronde “Muna” pot, de vierkante “Juka” pot, de hoge vierkante “Finezja” plantenbak en de hoge ronde “Lilia” pot, die allemaal eenvoud en elegantie belichamen. Voor stevige balkonbakken en plantenbakken zijn de “Venus” balkonbak, “Lamela” bloemenbak of de 70 cm lange “Agro” buiten plantenbak ideaal voor grotere plantarrangementen. Om een ingetogen samenstelling op te fleuren, kies de “Bella” balkonbak met gaasafwerking, verkrijgbaar in diverse kleuren, van stralend wit tot levendig fuchsia roze. Naast het kiezen van je favoriete container, kun je ook bijpassende schotels, dienbladen en praktische haken voor balkonbakken en plantenbakken bestellen. Vergeet niet de kant-en-klare “Lotos” en “Begonia” balkonsets te bekijken en ontdek reling gemonteerde potten als boeiende alternatieven voor rechthoekige bakken en plantenbakken. We hebben ook een breed assortiment hangende potten. De “Stella” hangpot, gevormd als een halve cirkelvormige schaal, biedt een fantastische achtergrond voor petunia's met hangende, slepende stelen. Overweeg om de hangende draadbloemenmand te bestellen als je meer lichtheid aan je balkonsamenstelling wilt toevoegen.

Dit is slechts een kleine blik op wat we te bieden hebben! Garden Seeds Market biedt buitenpotten met gladde, matte, glanzende en diverse gepatrooneerde afwerkingen, waaronder gevlochten, gebeiteld, rattan en reliëf. Bestel de mooiste designs tegen betaalbare prijzen, profiteer van gratis leveringsopties en geniet van het gemak van snel online winkelen zonder je huis te verlaten!

1.92
2.22
2.70