• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Kirjokierto siemenet

Kaupassamme on laaja valikoima Kirjokierto siemenet, mukaan lukien kääpiöaamunvoitto (Convolvulus tricolor) siemeniä. Tämä kiehtova, maata peittävä köynnöskasvi voi muuttaa puutarhasi kukkivaksi paratiisiksi. Voit olla varma, että tarjoamamme siemenet täyttävät korkeimmat laatustandardit, koska ne tulevat yksinomaan luotettavilta toimittajilta.

Kääpiöaamunvoitto koristaa puutarhaasi hurmaavilla, suppilomaisilla kukillaan koko kesän ajan. Olipa se istutettu kukkapenkkeihin, käytetty reunaistutuksena tai integroitu roikkuvissa tai maanpäällisissä astioissa, tämä kasvi tekee aina vaikutuksen. On tärkeää huomata, että kääpiöaamunvoitto viihtyy parhaiten aurinkoisilla ja lämpimillä paikoilla ja tarvitsee kohtuullisen hedelmällistä, säännöllisesti kasteltua maata. Kun Kirjokierto siemenet kylvetään runsaasti, ne kehittyvät upeaksi, värikkääksi matoksi, joka kiinnittää huomion. Tämä monipuolinen kasvi loistaa myös kivipuutarhoissa ja luo henkeäsalpaavan kukkakaskadin, kun se on istutettu seinille, pengerruksille tai parvekkeille.

Vapauta luonnon kauneus omassa puutarhassasi. Valitse Kirjokierto siemenet puutarhaan, joka on yhtä elinvoimainen ja kiehtova kuin sinä itse.