• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Семена от нагреватели

В нашия магазин ще намерите разнообразие от семена на Въртяща се слака, включително и семена на джуджеута (tricolor convolvulus). Този очарователен, плазящ се растителен покривач може да преобрази вашата градина в цветна приказка. Можете да бъдете уверени, че предлаганите от нас семена отговарят на най-високите стандарти за качество, идващи изключително от надеждни доставчици.

Джуджеутата обогатяват вашата градина с чаровните си, въртящи се цветове през целия летен сезон. Било че ги засаждате в цветни градини, ги използвате като обкантване или ги интегрирате във висящи или земни контейнери, тази растителка винаги впечатлява. Важно е да се отбележи, че джуджеутата най-добре се съхраняват на слънчеви и топли места, изисквайки умерено плодородна и постоянно влажна почва. Когато се засеят обилно, семената на Въртяща се слака ще се превърнат в чудесен, цветен килим, който завладява окото. Този многостранен вид не се ограничава само до традиционни настройки, а също се проявява в скални градини и създава впечатляващ каскад на цветя, когато се засажда на стени, насипи или балкони.

Освободете красотата на природата във вашата собствена градина. Изберете семена на Въртяща се слака за градина, която е толкова живописна и интригуваща, колкото и вие.