• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Semințe de Volbură, Convolvulus

În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de Semințe de Volbură, Convolvulus, inclusiv de glorie-de-dimineață pitică (Convolvulus tricolor). Această plantă fascinantă, care acoperă terenul, are puterea de a transforma grădina dvs. într-un paradis înflorit. Puteți fi siguri că semințele pe care le oferim îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, deoarece provin exclusiv de la furnizori de încredere.

Gloria-de-dimineață pitică înnobilează grădina cu florile sale încântătoare, în formă de pâlnie, pe tot parcursul verii. Fie că o plantați în straturi de flori, o folosiți ca plantă de bordură sau o integrați în containere atârnate sau de sol, această plantă va impresiona mereu. Este important de notat că gloria-de-dimineață pitică se dezvoltă cel mai bine în locații însorite și calde și necesită un sol moderat fertil, udă constant. Când sunt semănate în cantități mari, Semințe de Volbură, Convolvulus vor crește într-un covor minunat și colorat care atrage atenția. Această plantă versatilă strălucește și în grădini de stâncă, creând o cascadă de flori uimitoare atunci când este plantată pe pereți, taluze sau balcoane.

Eliberați frumusețea naturii în propria dvs. grădină. Alegeți Semințe de Volbură, Convolvulus pentru o grădină la fel de vie și fascinantă ca dvs.