• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Blåvinda frön

I vår butik hittar du ett urval av Blåvinda frön, inklusive dvärgmorning glory (Convolvulus tricolor). Denna fängslande, marktäckande klätterväxt har kraften att förvandla din trädgård till ett blomstrande paradis. Du kan vara säker på att de frön vi erbjuder uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna, eftersom de kommer uteslutande från pålitliga leverantörer.

Dvärgmorning glory berikar din trädgård med sina charmiga, trattformade blommor under hela sommarsäsongen. Oavsett om du planterar den i blomsterrabatter, använder den som kantväxt eller integrerar den i hängande eller markbaserade behållare, kommer denna växt alltid att imponera. Det är viktigt att notera att dvärgmorning glory trivs på soliga och varma platser, och kräver en måttligt näringsrik och konstant fuktig jord. När de sås generöst kommer Blåvinda frön att utvecklas till en magnifik, färgglad matta som fångar ögat. Denna mångsidiga växt lyser även i steniga trädgårdar och skapar en fantastisk blomkaskad när den planteras på väggar, slänter eller balkonger.

Släpp lös naturens skönhet i din egen trädgård. Välj Blåvinda frön för en trädgård som är lika livfull och fascinerande som du själv.