• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme slak

U našoj trgovini pronaći ćete raznovrsnu ponudu sjemenja Slakova, uključujući i sjemenke patuljaste jutarnje slave (tricolor convolvulus). Ova šarmantna, puzeća biljka za prekrivanje tla može preobraziti vaš vrt u cvjetni raj. Možete biti sigurni da sjemenke koje nudimo udovoljavaju najvišim standardima kvalitete, budući da dolaze isključivo od pouzdanih dobavljača.

Patuljasta jutarnja slava obogaćuje vaš vrt svojim šarmantnim, lijevkastim cvjetovima tijekom cijele ljetne sezone. Bez obzira jeste li je posadili u cvjetne gredice, koristili je kao rubnu biljku ili je integrirali u viseće ili podne posude, ova biljka nikad ne prestaje impresionirati. Važno je napomenuti da patuljasta jutarnja slava najbolje uspijeva na sunčanim i toplim mjestima, zahtijevajući umjereno plodno tlo i redovito vlaženje. Kada se obilno posiju, sjemenke Slakova će se razviti u veličanstveni, šareni tepih koji privlači oko. Ova svestrana biljka ne samo da se ističe u tradicionalnim postavkama, već sjaji i u vrtovima s kamenjem te stvara zapanjujući cvjetni vodopad kada je posađena na zidove, nasipe ili balkone.

Oslobodite ljepotu prirode u svom vlastitom dvorištu. Odaberite sjemenke Slakova za vrt jednako živopisan i intrigantan kao i vi.