• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Termékszűrők

Törpe hajnalka vetőmag

Üzletünkben számos Törpe hajnalka vetőmag közül választhat, beleértve a törpe hajnalka (Convolvulus tricolor) magjait is. Ez a lenyűgöző, talajtakaró mászónövény képes átalakítani kertjét egy virágzó paradicsommá. Biztos lehet abban, hogy általunk kínált magok a legmagasabb minőségi szabványoknak felelnek meg, mivel kizárólag megbízható beszállítóktól származnak.

A törpe hajnalka egész nyáron át elbűvölő, tölcsér alakú virágokkal díszíti kertjét. Akár virágágyásokba ülteti, szegélyezésre használja, vagy függő és talajszintű edényekbe helyezi, ez a növény mindig lenyűgöző lesz. Fontos megjegyezni, hogy a törpe hajnalka napos, meleg helyeken érzi jól magát, és mérsékelten termékeny, rendszeresen öntözött talajra van szüksége. Nagy mennyiségben vetve a Törpe hajnalka vetőmag csodálatos, színes virágszőnyeggé fejlődik, amely elvarázsolja a szemet. Ez a sokoldalú növény sziklakertekben is remekül mutat, és lélegzetelállító virágkaskádot hoz létre, ha falakon, lejtőkön vagy erkélyeken ültetik.

Szabadítsa fel a természet szépségét saját kertjében. Válassza a Törpe hajnalka vetőmagot egy olyan kertért, amely olyan pezsgő és lenyűgöző, mint Ön maga.