Populär produkt Den här produkten köptes senast för 3 timme sedan.
  • 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

BIO Grapevine, Currant and Gooseberry Gödselmedel för organiska kulturer - Florovit® - 700 g -

103.78 kr
Antal köpare: 34
013155
I lager
+

BIO Grapevine, Currant and Gooseberry Gödsel från Florovit® innehåller uteslutande de naturliga ingredienserna, vilket gör det helt säkert för människor och miljö. Den passar perfekt för gödning av organiska kulturer. Det förser växterna med alla näringsämnen som behövs för en hälsosam, obegränsad tillväxt. Det förbättrar jordens egenskaper, gödslar den, ökar dess vattenkapacitet och underlättar näringsupptagningen från växterna. Regelbunden användning av denna produkt garanterar utmärkt tillväxt och rika fruktgrödor som är exceptionellt läckra och aromatiska.

Vi erbjuder härmed ett naturligt gödningsmedel i form av ett lättanvändbart granulat. Du behöver bara hälla det jämnt runt växterna, plöja det i jordens övre lager, om möjligt, och vattna marken rikligt. Presenterad produkt kan användas både för att förbereda jorden för nya planteringar, såväl som för tillskott av redan växande, mogna växter. Vi rekommenderar att du utför tre gödslingsrunder under en enda sjö - på våren, på sommaren efter att frukten skördats och slutligen på hösten.

Förpackningen innehåller 700 g BIO Grapevine, Currant and Gooseberry Gödselmedel för organiska kulturer från Florovit®, samt det bästa datumet och detaljerade bruksanvisningar.

Dosering:

Växter som odlas utomhus: 40-50 gram per 1 m2

Enstaka växter: 50-100 gram per växt

Ansökan: april - oktober