• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Blåbärsgödselmedel

Blåbärsnäring erbjuder en testad lösning för alla utmaningar du kan stöta på när du odlar dessa bärbuskar. De är oumbärliga under hela vegetationssäsongen, särskilt när växterna utvecklar nya skott, producerar blommor och bär frukt. Vi rekommenderar att du använder dem innan du planterar nya buskar. Innan du köper sticklingar, se till att jorden på den valda platsen är sur. Ett lågt pH-värde i marken (idealiskt 3,5 - 4) säkerställer att norra höglandets blåbär rotar sig och utvecklas ordentligt. Dessa växter kämpar på otillräckligt sura jordar, lider av kloros och misslyckas med att bära frukt, eftersom de inte kan absorbera näringsämnen under sådana förhållanden.

Vi rekommenderar att du använder organiska gödselmedel, som hönsavföring, för att effektivt sänka markens pH-värde innan du planterar blåbärsbuskar. Mykorrhiza-vaccinet, som ökar rotsugskapaciteten och skyddar mot phytophthora, är en innovativ lösning för odling av alla acidofila växter. Vårt Mykorrhiza-vaccine för rododendron, ljung och blåbär från Zielony Dom kräver bara en applicering för att betydligt öka styrkan och hälsan hos dina buskar! Vi erbjuder också högkvalitativa mineralgödselmedel, inklusive Florivits blåbär- och acidofila växtgödsel (i förpackningar om 1 och 3 kg), Agrecols Blueberry Hortifoska (en fosfor-kaliumgödsel för trädgårdsväxter) och Targets Blueberry Gödselmedel. För omedelbara resultat, välj flytande gödselmedel som Targets organiska flytande blåbärsgödsel eller Substrals "Magiczna Siła" (Magisk Kraft) Nödgödsel, lämplig för mark- och bladapplikation och utmärkt för att återuppliva försvagade växter. Överväg vårt långvariga och effektiva blåbärsgödsel från Target, en långsam frisättning, grovkornig granulat som bara behöver en applicering per säsong.

Garden Seeds Market tillgodoser alla behov med ett brett utbud av blåbärsgödsel från välrenommerade producenter till konkurrenskraftiga priser. Utforska våra erbjudanden och handla med försäkran om nöjdhet.

116.47 kr
134.47 kr
228.71 kr