• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Vattenkannor

Letar du efter en prisvärd vattenkanna som både är funktionell och estetiskt tilltalande? Garden Seeds Market erbjuder vattenkannor lämpliga för krukväxter, grönsaker, fruktbuskar och andra trädgårdsväxter till konkurrenskraftiga priser. Vi har ett brett utbud av modeller och storlekar - hitta den du alltid har velat ha!

Vilka egenskaper definierar en kvalitativ vattenkanna? Ett hållbart material, en välutformad pip, en ros som säkerställer jämn vattenflöde och förhindrar igensättning? Våra vattenkannor uppfyller dessa krav. De är inte bara hållbara utan också lätta och användarvänliga. Titta på Żyrafa (Giraff) hemvattenkannan, tillgänglig i levande färger som fuchsia, marinblå, limegrön och klassisk grön, perfekt för krukväxter och balkongväxter. Välj den nyans som kompletterar din heminredning. Dessutom erbjuder vi stora trädgårdsvattenkannor. En grön, 2-liter eller 5-liter kanna är nödvändig för varje trädgård eller kolonilott. Deras generösa kapacitet gör att du kan vattna många växter utan att behöva fylla på ofta. Det ergonomiska, breda handtaget underlättar transporten och minimerar handtrötthet. Och missa inte våra konkurrenskraftiga priser! Komplettera din samling av trädgårdsaccessoarer och kvalificera dig för vår kostnadsfria hemleverans.

Att handla i vår onlinebutik är snabbt, enkelt och trevligt - vi tillgodoser alla dina trädgårdsbehov. Du är välkommen att besöka när som helst!