• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Mini växthus

Är du en trädgårdsentusiast, men tycker att det är för svårt att odla plantor själv? Eller har du kanske erfarenhet av att odla tomater eller gurkor, men skulle vilja odla mer krävande växter från frön? Oavsett vilket, hittar du allt du behöver i den här kategorin. Ta en titt på vårt urval av miniväxthus!

Ett miniväxthus är en behållare som är utformad för att ge optimala förhållanden för groddning och odling av känsliga unga plantor och växter. Ett typiskt miniväxthus består av en djup bricka tillverkad av hållbar plast och ett genomskinligt plastlock. En sådan behållare kan rymma cirka ett dussin krukor eller torvpellets. Locket garanterar värme och skyddar jorden från överdriven fuktighet, vilket ofta är den främsta orsaken till misslyckande med plantor. Hela detta arrangemang är lätt att transportera och kan placeras på ett fönsterbräde, där dina växter kommer att få rätt mängd ljus utan att vara utsatta för drag. Vår onlinebutik erbjuder miniväxthus i olika storlekar. Bland våra rekommenderade produkter finns det svarta miniväxthuset på 47 x 15 cm med 18 krukor, tillgängligt i grönt, rosa, lila och blått. Behöver du mer utrymme? Överväg ett miniväxthus med 30 eller 48 krukor. Vi erbjuder också ett stort, ventilerat miniväxthus för mer erfarna odlare, vilket säkerställer utmärkt luftcirkulation och eliminerar behovet av extra luftning. Om du vill att din såningsbehållare även ska fungera som en dekorativ pjäs, kolla in hemträdgården med en träaccent och ett lock - Respana Planter 77 cm miniväxthuset låter dig skapa en miniatyrgrön oas hemma. Utforska våra andra specialerbjudanden; du hittar säkert något som passar dina behov!

Vi uppmanar dig att dra nytta av våra särskilda priser på miniväxthus. Dra nytta av de säsongsmässiga erbjudandena och njut av gratis leverans samtidigt som du utökar din trädgårdshobby utan begränsningar. Vi inbjuder dig varmt att besöka vår butik!

95.29 kr
95.29 kr
116.18 kr
117.35 kr