• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Smörgåskrassefrön

Vår trädgårdsbutik är stolt över att erbjuda Smörgåskrassefrön, ett oumbärligt tillskott till dina påskdekorationer. Var trygg i vetskapen om att fröna som finns tillgängliga i vår butik kommer från pålitliga och högkvalitativa leverantörer.

Smörgåskrassefrön ger en otroligt näringsrik växt, rik på essentiella vitaminer som C och K, samt mineraler och eteriska oljor. Den gör underverk för hud och naglar. Tack vare sitt höga innehåll av vitamin K hjälper krasse till att bibehålla benstyrkan genom att minska kalciumförlust och stöder också en sund njur- och bukspottkörtelfunktion. Dessutom är den en fantastisk aptitretare, perfekt för att uppmuntra kräsna ätare.

Tveka inte—beställ dina Smörgåskrassefrön redan idag! Denna växt är fördelaktig året runt, inte bara under påsken. Dess odling är så enkel att till och med barn kan lätt odla krassegroddar. Du behöver bara blötlägga fröna i vatten en kort stund och sedan överföra dem till fuktig bomull eller cellulosa. Ätbara groddar kommer att vara redo inom 8 till 10 dagar. De passar bra i många olika rätter, särskilt de som innehåller mejeriprodukter. För att göra odlingen av krasse ännu enklare, överväg att använda en speciell groddare. Du kan också odla denna förtjusande växt i din trädgård i välberedd jord. Agera nu och njut av de mångsidiga fördelarna med Smörgåskrassefrön, och ha en utsökt, hälsosam och estetiskt tilltalande snack på nolltid!