• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Blåklockfrön

Upptäck vårt breda utbud av Blåklockfrön - Blåklocka-arter väntar på dig!

Dyk in i den förtrollande världen av Blåklockfrön när vi presenterar ett mångsidigt urval av Blåklockfröm. Bland våra erbjudanden hittar du den utsökta Karpatiska Blåklockan, den charmerande Klusterblåklockan, den delikata Persikobladiga Blåklockan, de tidlösa Canterburyblåklockorna, de skämtsamma Älvklockorna, den eleganta Fläckiga Blåklockan och den lockande Serbiska Blåklockan.

Dessa Blåklockfrön stoltserar med prydnadsfulla, klockformade blommor som kommer att smycka dina rabatter, stenpartier, slänter och balkonger med naturlig skönhet. Vissa Blåklockfrö-arter kan till och med odlas för snittblommor som passar perfekt i buketter. Många Blåklockfrön trivs i våra klimatförhållanden, även om några av dem inte visar stor frosttålighet. I dessa fall krävs det att den överjordiska delen av växten klipps av och att växten täcks under vintern.

Alla Blåklockfrön som finns tillgängliga i vår onlinebutik uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna, eftersom de endast kommer från erkända producenter. Tvivlar du? Ge dem bara en chans!"