• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Gödselmedel för balkong- och terrassväxter

Om du vill odla prydnadsväxter som blommar rikligt i krukor och krukor, bör gödselmedel för balkong- och terrassväxter definitivt finnas på din inköpslista. Som svar på den ökande efterfrågan på professionell och omfattande näring för prydnadsväxter har vi utökat vårt urval med högkvalitativa produkter från både lokala och internationella varumärken. Vår butik erbjuder produkter från ledande gödseltillverkare för balkong- och terrassväxter, vilket säkerställer omedelbara och effektiva resultat. Utforska vårt sortiment idag!

Upptäck prisvärda alternativ som Biopon Balkongväxtgödsel, Florovit Hem- och Balkongväxtgödsel, Flytande Hem- och Balkongväxtgödsel "Zdrowe Rośliny" (Friska växter) från Target och Zielony Dom Blommande Växtgödsel. Vi erbjuder ett brett urval för olika arter av krukväxter som blommar rikligt. Petunior, hängpetunior och pelargoner gynnas av gödsling vid varje bevattning och bibehåller kontinuerlig knopproduktion från vår till höst. Överväg "Bujne Kwitnienie" (Överflödig blomning) Gödsel från Target, Agrecols Pelargon Gödsel eller Florovits Petunia, Hängpetunia och Cascadia Gödsel.

Prova också Compos exceptionella balkongväxtnäringsämnen och Agrecols Starka pelargonväxtföda. Vår butik erbjuder lättanvända, långvariga gödselstavar, koncentrerad gel och flytande gödselmedel för balkong- och terrassväxter, inklusive sprut- och bladgödselmedel som ökar motståndskraften, som den välkända Biosept Activ Spray och Aphisol Bio. Handla online för bekvämlighet, besparingar med hemleverans och njut av en blomstrande balkong och terrass hela sommaren.

30.41 kr
64.12 kr
67.06 kr
76.18 kr