• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Nigellafrön

Upptäck skönheten och mångsidigheten av Nigellafrön i vår onlinebutik. Vi erbjuder tre anmärkningsvärda arter: svart kummin, kärlek-i-en-dimma och gul fänkålsblomma. De frön vi säljer är av högsta kvalitet och visar utmärkta grobarhetshastigheter, och kommer uteslutande från välrenommerade producenter.

Svart kummin (Nigella sativa) är inte bara en ört utan också en exceptionell krydda. Dess smakrika frön, som delar en smakprofil med muskot, är perfekta för att berika bakverk och olika andra rätter. Dessutom kan du odla groddar från dessa Nigellafrön för en god och näringsrik snack. Känd för sina många hälsofördelar, har svart kummin visat sig ha antifungala, antibakteriella, antivirala och anticancerfördelar. Den är också känd för att förbättra tillståndet av din hud och hår och ger betydande lättnad för dem som lider av astma och allergier.

Kärlek-i-en-dimma är en förtrollande prydnadsväxt, perfekt för att förbättra alla sommarblomsterbäddar. Denna lågväxande växt producerar blommor i nyanser av vitt, rosa eller blått, vilka så småningom ger vika för dekorativa fruktkapslar när sommaren viker. Lätt att odla, kärlek-i-en-dimma är idealisk för både färska och torkade blomsterarrangemang och är ett utmärkt val för trädgårdsmästare på alla skicklighetsnivåer.

Inte att förringa, gul fänkålsblomma är en annan utmärkt prydnadsväxt. Den producerar livliga gula blommor som så småningom utvecklas till fruktkapslar, och säkerställer därmed att dess dekorativa dragningskraft varar långt in på hösten. Den är också en perfekt kandidat för torkade blomsterarrangemang.

Missa inte chansen att ta dessa vackra och fördelaktiga Nigellafrön in i din trädgård. Beställ nu för att njuta av deras mångsidiga fördelar!