• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Handskar

Oavsett om du letar efter trädgårds-, skydds- eller tunga handskar erbjuder vi det bredaste urvalet på marknaden till exceptionellt konkurrenskraftiga priser. Tveka inte; välj förstklassig kvalitet och oöverträffad arbetskomfort. Säg adjö till blåmärken, snitt, smärtsamma liktornar och problemet med frusna eller blöta fingrar. Dyk djupt in i vårt sortiment och välj de perfekta handskarna!

Om du behöver prisvärda handskar för lätta uppgifter hemma, i garaget eller trädgården, överväg våra latexbelagda handskar, designade för trädgårdsarbete och andra hushållsuppgifter, med ett speciellt halkfritt lager på insidan. Vill du skydda dina händer under ogräsrensning, grävning eller beskärning av träd? Våra skyddshandskar med PVC-grepppunkter eller Comfort trädgårdshandskarna garanterar ett fast, stadigt grepp. För dem som vill ha skydd mot fukt är våra Touch latexbelagda handskar – tunna, stretchiga och bekväma – svaret. Om du hellre vill ha handskar av tjockare, hållbart men ändå andningsbart material, rekommenderas Country trädgårdshandskarna eller Kurrebo trädgårdshandskarna för jobb utsatta för irriterande kemikalier. Våra lätta, vattentäta Drip handskar, tillverkade av spandex och polyuretan, är perfekta för vårens och höstens uppgifter som städning och potatislyft. Och för vintern, se till att du har ett par av våra tjocka, varma Forester trädgårdshandskar eller Celsius trädgårdshandskar fodrade med Thinsulate (ett material som ofta finns i premium vandrings- och sportutrustning). Vi har bara skrapat ytan av vår stora samling. Bläddra nedan för att se produktfoton och detaljerade beskrivningar av alla modeller i vår butik. Vi visar stolt upp en levande mängd stilar och färger!

Investera i premiumkvalitet, vattentäta, varma och pålitliga trädgårds- och skyddshandskar tillverkade av material av högsta kvalitet, allt till otroligt rättvisa priser. Vi lagerför produkter från ansedda varumärken, inklusive branschledaren Nelson Garden. Att göra ett köp är en bris – välj bara din föredragna modell, lägg till i kundvagnen, slutför ditt köp, och vi sköter resten. Vi ser fram emot ditt besök i vår butik!

31.62 kr
34.32 kr
39.22 kr
81.14 kr
145.95 kr
151.84 kr
161.95 kr
161.95 kr
270.05 kr